Milky way 16/11/23: Η Μαρία περιτριγυρίζεται απο εχθρούς

Milky way 16/11/23: Η Αθηνά ανακοινώνει στις υπόλοιπες φίλες της για την εγκυμοσύνη της Μαρίας, προκαλώντας αναταραχή στις σχέσεις τους. Η Μαρία αντιμετωπίζει σοκ από την αντίδραση των φίλων της, ειδικά της Αθηνάς, η οποία την επιτίθεται και την κατηγορεί πως πρόδωσε το όνειρο τους να φύγουν μαζί στην Αθήνα και να γίνουν χορεύτριες.

Milky way 16/11/23: Η Μαρία περιτριγυρίζεται απο εχθρούς

Ο Τάσος αναφέρει στον προπονητή του ότι σκέφτεται να κάνει οικογένεια με τη Μαρία, αλλά ανησυχεί για τα οικονομικά και αναφέρει τους παράνομους αγώνες πυγμαχίας που έχει ακούσει. Ο προπονητής του τον συμβουλεύει να αποφύγει τέτοια επικίνδυνα κυκλώματα. Η Ελένη προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον σύντροφό της, τον Γιώργο, αλλά η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως επιθυμεί. Η Μαρία διαφωνεί έντονα με τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία της ανακοινώνει ότι πλέον δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Ο Τζο είναι ο μόνος που κατανοεί και υποστηρίζει τη Μαρία. Ένα όραμα με μια καλή νεράιδα θα της δείξει τον δρόμο. Η Μαρία, αντιμετωπίζοντας τη δυσαρέσκεια των συναισθημάτων που προκάλεσε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, βρίσκει στον Τζο τον σύμμαχο που την κατανοεί. Ενώ οι υπόλοιποι φίλοι της φαίνονται απομακρυσμένοι, ο Τζο προσφέρει στήριξη και κατανόηση, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή της.

Η σύγκρουση με τη διευθύντρια του σχολείου αποτελεί άλλο ένα εμπόδιο στην πορεία της, όμως η Μαρία φαίνεται αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής της με τη δύναμη και τον αυτοσεβασμό που της προσφέρει η αναπάντεχη υποστήριξη από τον Τζο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Milky way » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Milky wayMilky way - Επεισόδιο 3Milky way megaMilky way spoilermilky way εξελιξειςMilky way επεισόδιαMilky way επόμενα επεισόδιαmilky way νεα σειραmilky way σειραmilky way Τζο