Milky Way 14/12/23: Η Μαρία δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Τάσο

Milky Way 14/12/23: Ο Τζο και η Μαρία αποφασίζουν να καταστήσουν πραγματικότητα το όνειρό τους, επιλέγοντας να αναχωρήσουν για την Αθήνα με λεωφορείο. Κατά την άφιξή τους στην πόλη, αναζητούν την ευκαιρία να απολαύσουν την αίσθηση της ελευθερίας, αφήνοντας πίσω τα καθημερινά τους προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Milky Way 14/12/23: Η Μαρία δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Τάσο

Η παραμονή των Χριστουγέννων σηματοδοτεί την λήψη μιας σημαντικής απόφασης για τους δύο τους, αλλά και μια νέα αρχή στη ζωή τους. Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο. Τα Χριστούγεννα γίνονται η αφετηρία μιας σημαντικής εξέλιξης. Ταυτόχρονα, η Μαρία γνωρίζει τους φίλους του Τζο και βιώνει μαζί τους μια συναρπαστική και ξεχωριστή νύχτα. Απομακρυσμένη από τον μικρόκοσμο που την πνίγει, βρίσκει νέα προοπτική στη ζωή της.

Αντίθετα, ο Τάσος αντιλαμβάνεται ότι η νεαρή γυναίκα του είχε πει ψέματα. Ωστόσο, αποφασίζει να μην την πιέσει περαιτέρω. Επιλέγει να δώσει στη σύντροφό του την ελευθερία να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της όπως εκείνη θεωρεί σωστό. Τελικά, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, αναμφίβολα μια ιδιαίτερη ημέρα αγάπης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Milky way » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Milky wayMilky way - Επεισόδιο 1Milky way - Επεισόδιο 2Milky way - Επεισόδιο 3Milky way - Επεισόδιο 4Milky way megaMilky way spoilermilky way εξελιξειςMilky way επεισόδιαMilky way επόμενα επεισόδιαMilky way μεγκαmilky way νεα σειραmilky way σειραmilky way ΤζοMilky Way – Επεισόδιο 5Milky way – Επεισόδιο 6Milky way – Επεισόδιο 7