Μια Ζωή εξελίξεις: Ο Εμρέ παίρνει πίσω το παιδί του

Μια Ζωή εξελίξεις: Στη δεξίωση, η Μπαχάρ πλησιάζει διατακτικά τη γυναίκα που κρατάει το ίδιο με αυτήν τσαντάκι και διαπιστώνει έκπληκτη πως πρόκειται για την Κισμέτ! Έρχονται κοντά η μία στην άλλη, αλλά η Σουζάν, η γυναίκα που πριν από μέρες της είχε προ-καλέσει πρόβλημα με το σχολικό, αναγνωρίζει την Μπαχάρ και μπαίνει στη μέση.

Μια Ζωή εξελίξεις: Ο Εμρέ παίρνει πίσω το παιδί του

Η Μπαχάρ προσποιείται την ανήξερη, αφήνει το τσαντάκι να της πέσει από τα χέρια και έτσι η Κισμέτ καταφέρνει να κάνει την αλλαγή. Στη συνέχεια, αποσπά την προσοχή όλων ρίχνοντας τυχαία το δίσκο ενός σερβιτόρου, για να δώσει στην Μπαχάρ την ευκαιρία να το σκάσει. Αυτή γυρίζει στο σπίτι, αφηγείται στην Τζεϊντά όλα όσα έγιναν και την ορκίζει να μην πει τίποτα σε κανέναν μέχρι να μάθει την αλήθεια.

Το επόμενο πρωί, η Σιρίν κάνει διάφορα σχόλια για τον Τζεμ μπροστά στην αδερφή της και τον πατέρα της και μόλις βγαίνει ο Αρίφ, του… ξεφουρνίζει πως η Μπαχάρ έχει καινούργιο φίλο! Αυτός με τη σειρά του πηγαίνει στο καφέ, όπου βρίσκει την Αρίφ, ο οποίος του λέει πως θα πάει να πάρει τον αληθινό του γιο και να πληρώσει 10.000 δολάρια στον πατέρα του, προκειμένου να μπορέσει η Τζεϊντά να κρατήσει τον Αρντά.

Η Τζεϊντά στο μεταξύ έχει πιάσει δουλειά, όμως, ο Ράίφ της προτείνει να βγουν έξω για πρωινό, μιας που η μητέρα του έφυγε νωρίς από το σπίτι. Η Φαζιλέτ από την πλευρά της έχει πάει στην κλειστή αγορά προκειμένου να βρει τον κοσμηματοπώλη που έχει τα κοσμήματά της. Μια Ζωή εξελίξεις

Του λέει ότι τα πράγματα αυτά κλάπηκαν από το σπίτι της και ζητά να δει το υλικό από τις κάμερες.

Μία ΖωήΜΙΑ ΖΩΗ εξελιξεις