Μια Ζωή εξελίξεις: Επικίνδυνη αποστολή για την Μπαχάρ

Μια Ζωή εξελίξεις: Η Φαζιλέτ βλέπει ότι η ντουλάπα της έχει γεμίσει και δίνει στην Τζεϊντά ένα σωρό ρούχα, με την προϋπόθεση να τα φορέσει. Λίγο αργότερα έρχεται η Μπαχάρ και τη συνοδεύει στη βεράντα, προκειμένου να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Μια Ζωή εξελίξεις: Επικίνδυνη αποστολή για την Μπαχάρ

Αυτή της αναφέρει ενθουσιασμένη για την ξεχωριστή ικανότητα που δείχνει ο Αρντά στα παζλ και της λέει πως μπορεί κι αυτός να εξελιχθεί, όπως ο γιατρός που γνώρισε πρόσφατα στο νοσοκομείο και έπασχε από αυτισμό.

Την ίδια στιγμή, ο Ραΐφ παίζει με τον μικρό στο σαλόνι και η Τζεϊντά τους κοιτάζει συγκινημένη. καταφέρνοντας να σχολάσει λίγο νωρίτερα, λέει στην Μπαχάρ ότι θα πάει να ζητήσει τη νομική συμβουλή της Κισμέτ για το θέμα του γιου της. Όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού μαθαίνει πως η Κισμέτ είναι δικηγόρος του Εμρέ και σύντροφός του. Μια Ζωή εξελίξεις

Της εξηγεί ότι έχουν ήδη εντοπίσει τα δύο παιδιά και πως οι οικογένειες τους συμφώνησαν να προχωρήσουν σε τεστ DNA, όμως, η Τζεϊντά αρνείται να δει τις φωτογραφίες τους και επιστρέφει απογοητευμένη στο σπίτι. Όταν η Μπερσάν τους ζητά να συναντηθούν και εμφανίζει τους τρεις άστεγους που έκλεψαν το παλτό, η Μπαχάρ τους αναγνωρίζει αμέσως.

Αυτοί ζητούν συγγνώμη για ό,τι έγινε και εξηγούν ότι η Σιρίν τους πλήρωσε για να της επιτεθούν πριν έρθει ο φίλος της. Έπειτα, της μεταφέρουν το μήνυμα του Τζεμ, να φορέσει κάτι καλό για το αυριανό τους ραντεβού…

Για την αρχική σελίδα « Μία Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

Μία ΖωήΜΙΑ ΖΩΗ εξελιξεις