ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤ1: Αν βλάψεις την Μπαχάρ θα το Πληρώσης

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤ1: Η Κισμέτ εξηγεί στον Εμρέ ότι το ένα παιδί που γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με το δικό τους, ο Μουράτ, βρίσκεται σε μια πολύ καλή οικογένεια, αλλά το άλλο, ο Σατιλμίς, περνά δύσκολα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤ1: Αν βλάψεις την Μπαχάρ θα το Πληρώσης

Αυτός τη ρωτά αν θέλει να είναι δίπλα του όταν θα μεγαλώνει το γιο του, αλλά δεν παίρνει ξεκάθαρη απάντηση. Πίσω στη γειτονιά, η Σιρίν λέει στον Αρίφ ότι ακολούθησε την Μπαχάρ και την Μπερσάν και τις είδε να ανταλλάσσουν διαμάντια στο μεγάλο παζάρι.

Σημειώνει ότι η Μπερσάν δικαιολογήθηκε πως δήθεν ήταν δώρο από τον πρώην άνδρα της και ο Αρίφ της λέει ότι ξέχασε το κινητό του για να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι. Πάει να δει την Μπερσάν και την προειδοποιεί ότι, αν βλάψει την Μπαχάρ, θα την κάνει να το πληρώσει.

Στο μεταξύ, ο Τζεμ έχει ζητήσει από την Κισμέτ να συναντηθούν και της λέει πως τελευταία ασχολείται με τον αδελφό της και τον αρραβωνιαστικό της και έχει παραμελήσει τα δικά τους θέματα.

Όσο για τον Ραΐφ, ενοχλείται που η μητέρα του θα αρχίσει ξανά να γράφει, όμως, η Τζεϊντά του ζητά να μη δημιουργήσει πρόβλημα, γιατί η Μπαχάρ έχει ανάγκη τα χρήματα που θα της δώσει η Φαζιλέτ.

Την ίδια στιγμή, οι δύο γυναίκες κουβεντιάζουν στη βεράντα. Η Φαζι-λέτ ρωτά την Μπαχάρ, αν άρχιζε να μιλά για τη ζωή της από ποια στιγμή θα ξεκινούσε και αυτή επιλέγει τη μέρα που γνώρισε τον Σαρπ. Μέσα, η Τζεϊντά προτείνει στον Ραΐφ να ξεχά-σουν το φιλί που αντάλλαξαν και η Μπαχάρ την ακούει.

Για άλλη μια φορά, ο Ραΐφ δείχνει να απολαμβάνει την αμηχανία της…

Για την αρχική σελίδα « Μία Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

ant1Μία ΖωήΜΙΑ ΖΩΗ 3ος ΚύκλοςΜία Ζωή ΑΝΤ1