ΜΙΑ ΖΩΗ 3ος ΚΥΚΛΟΣ: Πιόνια για τις δουλείες του Τζέμ

ΜΙΑ ΖΩΗ 3ος ΚΥΚΛΟΣ: Ο Ενβέρ νιώθει άσχημα, γιατί το γεγονός ότι συνεχίζει να μιλά στη Χατιτζέ έγινε αφορμή να ρίξει ζεστό τσάι στο χέρι του Ντορούκ.

ΜΙΑ ΖΩΗ 3ος ΚΥΚΛΟΣ: Πιόνια για τις δουλείες του Τζέμ

Έτσι, αποφασίζει πως ήρθε πια η στιγμή να αποχαιρετήσει τη γυναίκα του. Παίρνει τα παπούτσια της, τα μόνα που σώθηκαν από τη φωτιά, και πάει σε ένα σταθμό τρένου. Η Χατιτζέ κάθεται δίπλα του στο παγκάκι την κοιτάζει και της λέει πως είναι υποχρεωμένος να δεχτεί το ότι πέθανε, για χατίρι των παιδιών και των εγγονών τους.

Η Χατιτζέ του γνέφει με κατανόηση και του απαντά ότι είναι απλώς ένας αποχαιρετισμός και όχι μόνιμος χωρισμός, γιατί θα έρθει η μέρα που θα ανταμώσουν ξανά. Στο μεταξύ, έχει έρθει η ώρα για τη συνάντηση των τριών γυναικών με τον Τζεμ.

Αυτός τους θυμίζει ότι τα χρήματα που του έφεραν είναι απλώς η πρώτη δόση από τα χρωστούμενα και η Μπαχάρ του απαντά πως τους είναι αδύνατο να βρουν το υπόλοιπο ποσό. Τότε, ο Τζεμ λέει πως αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους και τους αναθέτει να πάνε στον οίκο ευγηρίας Σουκιούτ για να πάρουν ένα πακέτο.

Την Κυριακή, ο Αρίφ βλέπει τις τρεις τους να φεύγουν μαζί από τη γειτονιά και συμβουλεύει την Μπαχάρ να μείνει μακριά από την Μπερσάν.

Όταν φτάνουν στον οίκο ευγηρίας, ψάχνουν με αγωνία για το πακέτο, ως τη στιγμή που ο γέρος ξυπνά και τους λέει ότι το πακέτο… είναι ο ίδιος! ΜΙΑ ΖΩΗ 3ος ΚΥΚΛΟΣ

Η Τζεϊντά χτυπά το συναγερμό για φωτιά και, μέσα στο γενικό χαμό, οι τρεις τους κι ο γέρος το σκάνε. Πηγαίνουν στο καθιερωμένο ραντεβού και αντικρίζοντας τον Σααντετίν, ο Τζεμ μένει έκπληκτος.

Οι τρεις γυναίκες μαθαίνουν πως πρόκειται για τον πατέρα του, ο οποίος μάλιστα δηλώνει πως θέλει να μείνει μαζί τους. Όσο για το πακέτο που ήθελε ο Τζεμ, αυτό παραμένει άφαντο… Το επόμενο πρωί, η Μπαχάρ με την Τζεϊντά φεύγουν για το σπίτι της Φαζιλέτ και αφήνουν την Μπερσάν να προσέχει το γέρο.

Για την αρχική σελίδα « Μία Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

3os kyklosΜία ΖωήΜΙΑ ΖΩΗ 3ος ΚύκλοςΜία Ζωή ΑΝΤ1