ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Ant1 ….

ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Ο Σαρπ καταφέρνει να εντοπίσει τη Σιρίν για να μπορέσει να σωθεί η Μπαχάρ. Ωστόσο εκείνη φτάνει στο σημείο μέχρι και να παζαρέψει τη ζωή της αδελφής της!

Και ενώ η Νισάν και ο Ντορούκ αγκαλιάζουν τον μπαμπά τους, ο Γκιουνέι εμφανίζεται για να τον πάρει από εκεί. «Δεν φεύγω αν δεν δω τη γυναίκα μου», του φωνάζει ο Σαρπ και εκείνος του εξηγεί πως υπάρχουν παντού στο νοσοκομείο άντρες του Νεζίρ που θέλουν να του κάνουν κακό. ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Στην καφετέρια ο Αρίφ εκνευρίζεται όταν η Γελίζ λέει πως ο Σαρπ είναι ακόμα άντρας της Μπαχάρ και αποκαλύπτει σε όλους: «Αρραβωνιαστήκαμε με την Μπαχάρ».

Στο μεταξύ, η Χατιτζέ αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Σαρπ έχει φτιάξει άλλη οικογένεια και η Νισάν που το ακούει στενοχωριέται. Η Ζαλέ ενημερώνει όλους πως η Μπαχάρ συνήλθε και παίρνει τη Νισάν για να πάει να δει τη μητέρα της. Ωστόσο δεν της αποκαλύπτει πως ο Σαρπ είναι ζωντανός, ενώ αρχίζει να κλαίει.

Φεύγοντας η μικρή ρωτάει τη μητέρα της: «θα κάνεις άλλα παιδιά;» και η Μπαχάρ σαστίζει και τπε απαντάει αρνητικά, αλλά αυτό τη βάζει σε σκέψεις σχετικά με τον αρραβώνα της με τον Αρίφ.

Ολοι επιστρέφουν σπίτι, αλλά π Τζεϊντά με τον Ενβέρ πάνε στο σπίτι του τελευταίου όπου βλέπουν εκεί τον Σαρπ, Εκείνος τους λέει πως δεν θα φύγει αν δεν δει την Μπαχάρ, αλλά ο Ενβέρ του το απαγορεύει: «Δεν σου το επιτρέπω! Δεν σε έχει ανάγκη ούτε εκείνη ούτε τα παιδιά! ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Δυστυχώς έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους αγαπάνε. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, τότε βρες τη Σιρίν για να σωθεί η Μπαχάρ», λέει ο Ενβέρ.

Ο Σαρπ ζητάει τη βοήθεια του Σουάτ, αλλά εκείνος αρνείται: «Εχω υποχρέωση να προστατεύσω μόνο την οικογένειά μου».

Την ίδια ώρα η Πιρίλτο έχει σκάσει από τη μυστική τοποθεσία που βρίσκεται και πάει στην Κωνσταντινούπολη.

Εισβάλλει στην έπαυλη του πατέρα της και απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται ο άντρας της. «Πού είναι ο άντρας μου, πες μου», ουρλιάζει και ψάχνει ένα-ένα τα δωμάτια μέχρι που πάει σ’ αυτό που βρίσκεται η Σιρίν και είναι κλειδωμένο.

Οταν αντικρίζει την αδελφή της Μπαχάρ, απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει και η Σιρίν αφήνει υπονοούμενα πως είναι ζευγάρι με τον Σουάτ για να δικαιολογήσει τη συνεργασία της μαζί του. Η Πιρίλ γίνεται έξω φρενών. ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Την ίδια ώρα, η Μπαχάρ κατηγορεί την Τζεϊντά πως είπε στα παιδιά ότι αρραβωνιάστηκε με τον Αρίφ, αλλά εκείνη το αρνείται.

Οταν όμως το συζητάει με τη Χατιτζέ, δεν ξέρει πως τα παιδιά άκουσαν όλη την κουβέντα και θυμώνουν, αυτή τη φορά με τον Αρίφ.

Η Μπαχάρ βγάζει το μονόπετρο και ο Αρίφ παραπονιέται γι’ αυτό, αλλά εκείνη του εξηγεί πω; το έκανε για τα παιδιά της.

Η Πιρίλ επιστρέφει σπίτι της και βλέπει τον Σαρπ, ο οποίος της λέει με χαρά πως η Μπαχάρ και τα παιδιά ζουν.

Από την αντίδρασή τη; καταλαβαίνει πως το ήξερε και θυμώνει μαζί της. Η πρώην σύζυγος του Νεζίρ προσπαθεί να μάθει τι ετοιμάζει για να ενημερώσει τον Σουάτ. ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Ωστόσο αντιλαμβάνεται το σχέδιό της και την απάγει. Ο Σαρπ ζητάει από την Πιρίλ να τον βοηθήσει να βρει τη Σιρίν και εκείνη δέχεται.

Ετσι στήνει μια παγίδα στον πατέρα της και το βράδυ επιτέλους ο Σαρπ βρίσκει τη Σιρίν.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 9, 10

Για την αρχική σελίδα « Μία Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

2os kyklosΜία ΖωήΜΙΑ ΖΩΗ 2ος ΚύκλοςΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος εξελιξειςμια ζωη 2ος κυκλος επεισοδιαΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος επομενα επεισοδιαΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος περιληψειςΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 7ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κύκλος – Επεισόδιο 8ΜΙΑ ΖΩΗ εξελιξειςΜΙΑ ΖΩΗ ΕπεισόδιαΜΙΑ ΖΩΗ επόμενα επεισόδιαΜΙΑ ΖΩΗ περιληψεις