Μεταγραφή ΒΟΜΒΑ! Σε πιο κανάλι πάει η Ελένη Μενεγάκη;

Όλο αλλαγές κάνει στη ζωή της η Ελένη Μενεγάκη, και όπως… φαίνεται έρχεται και η μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά καθώς πολλά ακούγονται για την μεταγραφή της στο Μεγάλο Κανάλι!

Τι γίνεται όμως και τα πράγματα έχουν φτάσει στο όριο ώστε η ωραία Ελένη να πάρει το καπελάκι της και να φύγει από το κανάλι της Κάντζας;

Πριν αρκετούς μήνες έκανε την εμφάνισή της η Σπυροπούλου ένα ατάλαντο κορίτσι από το πουθενά που έχει πιστέψει πως θα γίνει το νέο αστέρι της Ελληνικής τηλεόρασης επειδή ο θείος Μιμικός είναι στο πλευρό της.

Πολλά ήταν αυτά που έκαναν την Ελένη Μενεγάκη να φτάσει στα όρια της με την προκλητική παρουσία της Κωνσταντίνας, μέχρι και η κουμπαριά χάλασε και έτσι ο Κοντομηνάς δε θα βαφτίσει το νέο μέλος της οικογένειας «ΜΕΝΕΓΑΚΗ».

Ίσως η Ελένη να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της πλέον και αφού μπορεί γιατί να μην το κάνει;

Μην ξεχνάτε και τα λόγια πολύ γνωστής μελλοντολόγου που είχε πει…

«Η Ελένη Μενεγάκη θα πάει στο Mega»
δήλωσε ένα μέντιουμ που βρέθηκε καλεσμένο στον αέρα της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή το πρωί της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου.

Ο μελλοντολόγος έκανε προβλέψεις για την παρουσιάστρια κάνοντας και μια αναδρομή στο παρελθόν της και μιλώντας για στιγμές της ζωής της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο παιδί που περιμένει και στην «μετεγγραφή» της μιας και όπως είπε χαρακτηριστικά «θα πάει στο Μega!”

eleni menegakimega