Μετάφραση Ελληνικά-Αγγλικά Online

Μετάφραση Ελληνικά-Αγγλικά Online: Εσείς σε ποια υπηρεσία καταφεύγετε όταν θέλετε μετάφραση Ελληνικά Αγγλικά; Ποιος πιστεύεται ότι είναι ο καλύτερος μεταφραστής από ελληνικά; Η μετάφραση αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία αφού κάποια στιγμή όλοι μας την χρειαζόμαστε. Είτε για την σύνταξη κάποιου αγγλικού email, ή την αποστολή ενός βιογραφικού ή για πολλούς ακόμη λόγους. Ποιοι λοιπόν είναι οι καλύτεροι online μεταφραστές που θα σας βοηθήσουν με τις μεταφράσεις σας ;

Μετάφραση Ελληνικά-Αγγλικά Online

Παρακάτω σας ετοιμάσαμε μια λίστα με τους καλύτερους μεταφραστές που θα σας βοηθήσουν με την εναλλαγή λέξεων και προτάσεων από Ελληνικά σε Αγγλικά και αντίστροφα. Εάν είστε άτομο που χρησιμοποιείται τακτικά μετάφραση Ελληνικά Αγγλικά τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τον κάθε έναν από αυτούς. Γράψτε μας το σχόλιό σας για τον πιο θεωρείτε τον καλύτερο βάση μετάφρασης και λειτουργικότητας.

Οι καλύτερες σελίδες για μετάφραση Ελληνικά Αγγλικά online

1. Google Translate

Ο νούμερο ένα μεταφραστής από ελληνικά στην λίστα μας δεν μπορούσε να μην είναι το Google Translate. Η Google σας παρέχει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα εργαλεία μετάφρασης με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα όχι μόνο στην μετάφραση Αγγλικά Ελληνικά, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

Μάλιστα, με μια αναζήτηση στη μηχανή της Google, ο Online μεταφραστής θα εμφανιστεί στην κορυφή των αποτελεσμάτων, κάνοντας έτσι τις μεταφράσεις σας χωρίς να απαιτείτε η μετάβασή σας σε άλλη σελίδα.

2. Μετάφραση Ελληνικά Αγγλικά με τον Bing Translator

Ένας επίσης μεγάλος μεταφραστής από ελληνικά είναι και αυτός της Bing. Ο Bing Translator χρησιμοποιεί την τεχνολογία μετάφρασης της Microsoft και σας προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξετε τη γλώσσα εισαγωγής ή να αφήσετε σε αυτόν να αναγνωρίσει αυτόματα την γλώσσα. Εάν έχετε ενεργοποιημένο το μικρόφωνό σας, μπορείτε κάλλιστα υπαγορεύσετε το κείμενο που θέλετε να μεταφραστεί, το οποίο αρκετά βολικό θα λέγαμε. Σε γενικές γραμμές ο μεταφραστής της Bing παρέχει τα ίδια αποτελέσματα με αυτόν της Google.

3. Translate.com

Μια άλλη ιστοσελίδα μετάφρασης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Microsoft είναι η Translate.com η οποία μάλιστα πέραν των ελληνικών και αγγλικών, προσφέρει άλλες 100 διαθέσιμες γλώσσες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή ή το πληκτρολόγιό σας για να εισάγετε το κείμενο, και στη συνέχεια να διαβάσετε ή να ακούσετε τη μετάφραση.

4. Etranslator μεταφραστής από ελληνικά

Ένας επίσης χρήσιμος μεταφραστής είναι και το etranslator. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει μετάφραση Ελληνικά Αγγλικά κυρίως για καθημερινή διάλεκτο. Μάλιστα, η ίδια η ιστοσελίδα αναφέρει:

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για μεταφράσεις στην καθομιλουμένη και όχι για επιστημονικούς, ιατρικούς και λοιπούς όρους.

5. Babla.gr

Μια επίσης δωρεάν υπηρεσία μετάφρασης προσφέρει και η ιστοσελίδα babla.gr ή αλλιώς bab.la. Στην συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να μεταφράσετε τις λέξεις ή τις φράσεις σας ενώ σας παρέχει και την δυνατότητα για αναζήτηση λέξεων στο λεξικό.

6. PROMT Online Translator

Ο PROMT Online Translator δεν προσφέρει πολλές γλώσσες όπως άλλοι μεταφραστές. Ο κατάλογος περιορίζεται σε 16 γλώσσες μέχρι στιγμής, ωστόσο έχει μερικά πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήστε την αυτόματη ανίχνευση γλώσσας και επιλέξτε ένα θέμα για τη μετάφρασή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιγράψετε, να επικολλήσετε, να ελέγξετε την ορθογραφία ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα λεξικό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εικονικού πληκτρολογίου για μεγαλύτερη ευκολία εάν χρησιμοποιείται tablet.  Το PROMT προσφέρει επίσης λογισμικό μετάφρασης που μπορείτε να αγοράσετε και να κατεβάσετε. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε μια μετάφραση απευθείας από την OneHourTranslation.

7. Collins Dictionary Translator

Αν χρησιμοποιείτε τον το λεξικό της ιστοσελίδας Collins για αναζήτηση ορισμών και συνωνύμων, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στον μεταφραστή. Μπορείτε να εισάγετε το κείμενο σας και να το μεταφράσετε σε περισσότερες από 30 γλώσσες συμπεριλαμβανομένου και της μετάφρασης Ελληνικά Αγγλικά.

Ενώ αυτός ο μεταφραστής έχει ελάχιστα χαρακτηριστικά, οι μεταφράσεις προέρχονται από τη Microsoft και υπάρχει ένα βολικό κουμπί αντιγραφής στο κείμενο που λαμβάνετε. Αν λοιπόν αναζητάτεέναν βασικό μεταφραστή σε έναν ιστότοπο με λεξικό, συνώνυμα και εργαλεία γραμματικής, το Collins Dictionary είναι μια υπέροχη επιλογή.

8. Babylon Online Translator

Αν και η Babylon προσφέρει λογισμικό που μπορείτε να κατεβάσετε για μεταφράσεις, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη online επιλογή μετάφρασης. Με περίπου 30 γλώσσες και με πολύ έυκολη εναλλαγή γλλωσσας, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή. Αν και δεν παρέχει πολλές δυνατότητες όπως κάποιος άλλος μεταφραστής από ελληνικά της λίστας, ωστόσο η μετάφραση είναι αρκετά ακριβής.

Εάν πάλι αναζητάτε μια επαγγελματική μετάφραση από ανθρώπινο παράγοντα, μπορείτε απλά να επισκεφτείτε την συγκεκριμένη ενότητα όπου θα σας κατευθύνει στο ανάλογο τμήμα για περισσότερες λεπτομέρειες.

9. Μετάφραση ελληνικά αγγλικά με το Linguee

To linquee είναι ένας ακόμη μεταφραστής από ελληνικά, ο οποίος θα σας φανεί αρκετά χρήσιμος. Εύκολη εναλλαγή γλωσσών και ένα εύχρηστο μενού διαχείρισης τον καθιστούν ως μια καλή επιλογή.

10. PONS

Μια άγνωστη σε πολλούς υπηρεσία μετάφρασης προσφέρει η ιστοσελίδα της PONS. Ένας χρήσιμος και αρκετά εύκολος στην χρήση του μεταφραστής τόσο για αγγλικά ελληνικά όσο και για αρκετές ακόμη γλώσσες.

11. Systran – μετάφραση ελληνικά αγγλικά

Πιθανόν ήδη να γνωρίζετε το Systran, μια γνωστή εφαρμογή μετάφρασης. Το περιβάλλον χρήσης του συγκεκριμένου μεταφραστή παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με αυτόν του Google translator. Σας παρέχει την δυνατότητα για υπαγόρευση του κειμένου σας, το αποτέλεσμα μετάφρασης είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο τόσο για καθημερινή διάλεκτο όσο και πιο επίσημους όρους.

Όποιου είδους μετάφραση και αν αναζητάτε είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον κατάλληλο μεταφραστή από και προς ελληνικά στην ανωτέρω λίστα. Έχετε δοκιμάσει κάποιους από αυτούς; Ποιον προτιμάτε περισσότερο; Περιμένουμε τα σχόλιά σας…

Μετάφραση Ελληνικά-Αγγλικά Online