Μετά Τη Φωτιά – Της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό – Η Ιωάννα σε αδιέξοδο

Μετά Τη Φωτιά – Ο Άρης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προτείνει στην Ιωάννα να αποφασίσει εάν θα τον ακολουθήσει στο σπίτι τους ή αν θα επιλέξει να μείνει στην κλινική. Ξαφνικά, εμφανίζεται ο Νίκος, ο οποίος επιτίθεται στον Άρη. Παρόλα αυτά, η Ιωάννα τον αποτρέπει, λέγοντας: “Αυτό είναι θέμα μεταξύ μας. Πήγαινε στο σπίτι σου, δεν έχω τρόπο να ξεφύγω,” με έμφαση στα λόγια της.

Μετά Τη Φωτιά – Της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό – Η Ιωάννα σε αδιέξοδο

Στη συνέχεια, η Ιωάννα ενημερώνει τον Άρη ότι πρέπει να πάει να φέρει την τσάντα της. Καθώς εισέρχεται στο σπίτι, κλειδώνει την πόρτα, και ο Νίκος τη βοηθά να ξαναφύγει. Στη συνέχεια, οι δύο τους συναντιούνται στο νέο καταφύγιο της Ιωάννας. Εκεί, η Ειρήνη εξηγεί στον Άρη ότι πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις για να αναλάβει την κηδεμονία της, ενώ ένα μόνο στοιχείο εναντίον του μπορεί να ακυρώσει την απόφαση αυτή.

Παράλληλα, ο Απόστολος ενημερώνει τον Άρη ότι η Φαίδρα και η κόρη της καλύπτουν τον Τάσο, τον ύποπτο για τη μαχαιριά στον Αλέξανδρο. Αργότερα, ο αδελφός του Απόστολου παραδέχεται ότι δεν ήταν ο δράστης, αλλά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού ένοχου.

Ο Τάσος, απαιτώντας από τη Μάνια να του δείξει το πρόσωπό της, επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Αντικρίζει την αρραβωνιαστικιά του, την Ανθή, και την κατηγορεί λέγοντας: “Γιατί μου το έκανες αυτό; Θα σκότωνα τον Αλέξανδρο, θα έγινα δολοφόνος!” Σοκαρισμένος, φεύγει απογοητευμένος. Ο Αλέξανδρος, αποφασισμένος να αντιδράσει στην επίθεση που δέχτηκε, απάγει τον Τάσο με σκοπό να τον τιμωρήσει με τον ίδιο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερφωτιά μάτι