Μετά τη φωτιά – Καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Μετά τη φωτιά – H Ιωάννα βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Άρης είναι πάντα ένα βήμα μπροστά της. Νιώθει απελπισμένη καθώς πιστεύει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτόν. Όμως δεν το βάζει κάτω. Τώρα έχει γύρω της ανθρώπους που την πιστεύουν και της συμπαραστέκονται. Μια από αυτούς είναι και η Ειρήνη, η οποία προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Μετά τη φωτιά – Καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Όμως κι εκείνη ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε. Παράλληλα ο Οδυσσέας σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση από τον Αλέξανδρο που τον κατηγόρησε για τη φωτιά. Αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και γενικότερα έχει πολλά να του προσάψει. Ο Νίκος πάλι παραχωρεί στην Ιωάννα ένα μικρό διαμέρισμα που είχε για αποθήκη για να μείνει όσο διαρκεί η δικαστική διαμάχη με τον Άρη. Εκείνη τον ευχαριστεί και δεν πιστεύει στην καλή της τύχη που βρέθηκε στον δρόμο της.

Η Ιωάννα καταθέτει την αίτηση διαζυγίου και την παραδίδει προσωπικά στον Άρη, ο οποίος εξοργίζεται και ξεσπάει παντού τον θυμό του. Στο μεταξύ, ο Κώστας καταλαβαίνει πως οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέψουν κι επισκέπτεται τον Οδυσσέα για να σώσει ό,τι μπορεί. Ο Τάσος πάλι θα βρεθεί να δουλεύει στο σπίτι της Φαίδρας και η Ανθή καταρρέει ψυχολογικά.

Είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει. Παράλληλα ο Οδυσσέας βρίσκει τη Μαρία, μάρτυρα της νύχτας της πυρκαγιάς, και την πείθει να καταθέσει ποιος τους κλείδωσε στην κουζίνα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Θάνος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις έρευνες που τον πιέζουν και τη μικρή Νεφέλη που περνά τη μέρα της μαζί του στο τμήμα. Ο Νίκος με τον Οδυσσέα και τα κορίτσια βάζουν σε εφαρμογή σχέδιο για να βρουν αποδείξεις εναντίον των Βενιέρηδων.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερφωτιά μάτι