Μετά τη Φωτιά: Καρδιές σε Φλόγες – Η Επανένωση της Ζωής

Μετά τη Φωτιά: Η Ιωάννα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν εφιαλτικό γάμο, ενώ η Ειρήνη ζει μια ζωή γεμάτη ψέματα. Από την άλλη πλευρά, η Ανθή προσπαθεί να ζήσει το όνειρό της. Όμως, μια νύχτα, όλα θα ανατραπούν δραματικά και για τις τρεις αυτές γυναίκες, αφήνοντας τις ζωές τους με ανεπανόρθωτες αλλαγές.

Μετά τη Φωτιά: Καρδιές σε Φλόγες – Η Επανένωση της Ζωής

Καμία καταστροφή δεν μπορεί να εξαφανίσει τη δύναμη τους και την αποφασιστικότητά τους να ξαναχτίσουν τις ζωές τους, ακολουθώντας τα αληθινά τους όνειρα. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν ποτέ να βρουν την πραγματική ευτυχία. Στον δρόμο τους θα βρεθούν τέσσερις άνδρες, καθένας με τον δικό του ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα προσπαθήσουν να τις καταδιώξουν και να τις εξαπατήσουν, ενώ ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα σταθούν δίπλα τους, προσφέροντας το χέρι τους και αγαπώντας την αλήθειά τους.

 

Η δραματική σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:00. Αναμένονται έντονα συναισθήματα, απρόβλεπτες ανατροπές, κρυμμένα μυστικά, ενδιαφέρουσες ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

Η σειρά βασίζεται στο “Le Bazar de la Charité” των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski και σκηνοθετείται από τον Alexandre Laurent. Πρόκειται για μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συνεργασία με το TF1 και το Netflix.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ

μετα τη φωτιαΜετά τη φωτιά 5/10/23Μετά τη φωτιά 6/10/23μετα τη φωτια ant1 tvμετα τη φωτια trailerμετα τη φωτια αντ1μετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετα τη φωτια σποιλερμετα τη φωτια τρειλερΜετά τη φωτιά – Επεισόδιο 1Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 2