Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 3, 4

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 3, 4  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά του ΑΝΤ1 …

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 3, 4

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 3

Όπως θα δούμε εδώ στο σέρφαρε και στο επεισόδιο 3, η Ειρήνη, μετά από όσα γνωρίζει και είδε, αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Αλέξανδρο. Κατηγορεί τον Αλέξανδρο σε παρουσία πολλών, ισχυριζόμενη ότι έχει άμεση ευθύνη για τη φωτιά στην οποία η Ανθή χάθηκε.

Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να δεχτεί τον θάνατο της Ιωάννας. Αισθάνεται βαθύ πόνο και αμφιβολία γι’ αυτό που συνέβη. Γι’ αυτό τον λόγο, απαιτεί τη διενέργεια ενός DNA τεστ στη σορό, πιστεύοντας πως υπάρχει η πιθανότητα για λάθος. Στο μεταξύ στην σειρά Μετά τη φωτιά, η Ιωάννα σχεδιάζει τη διαφυγή της. Θέλει να πάρει μαζί της την Ιόλη και να αφήσει πίσω της όλα όσα έζησε. Για να το πετύχει αυτό, αναζητεί τη βοήθεια του Νίκου. Ζητάει πλαστά διαβατήρια για να μπορέσουν να φύγουν στο εξωτερικό χωρίς εμπόδια. Ο Νίκος, παρ’ όλους τους κινδύνους, επικοινωνεί με τον Οδυσσέα, έναν γνώριμο που έχει σχέσεις με τον υπόκοσμο. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η αστυνομία αναζητεί απαντήσεις για την πυρκαγιά, εξετάζοντας τα στοιχεία και τους πιθανούς ύποπτους.

Τέλος, η Φαίδρα, με μια ανατριχιαστική σκέψη, αποφασίζει να κρατήσει την Ανθή στο σπίτι της. Στο σπίτι, η Ανθή, αφού ξεπερνά τη νάρκωση, συνειδητοποιεί την πραγματικότητα της κατάστασης. Το σοκ είναι μεγάλο, αλλά η αποφασιστικότητά της την ωθεί να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο και να διορθώσει τα λάθη που έγιναν.

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 4

Ενώ στο επεισόδιο 4, όπως διαβάζουμε εδώ στο σέρφαρε, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει την αλήθεια, ο Άρης στρέφεται προς τη Φαίδρα, απαιτώντας τα ονόματα όλων όσων είχαν πρόσβαση στο νεκροτομείο εκείνη τη μοιραία νύχτα. Η επιθυμία του να ανακαλύψει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τη μυστηριώδη Ιωάννα τον καταβάλλει. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη βρίσκεται υπό πολιορκία από δημοσιογράφους που την κατηγορούν για τη μη τήρηση των βασικών κανόνων ασφαλείας. Μέσα στην πίεση, ο Νίκος δημοσιεύει ένα άρθρο που φωτίζει τα γεγονότα της νύχτας της φωτιάς, προσφέροντας μια νέα προοπτική.

Αυτό το άρθρο, ωστόσο, δεν περνά απαρατήρητο από τον Αλέξανδρο. Αφού το διαβάζει, αισθάνεται την ανάγκη να διδάξει στον Νίκο ένα δύσκολο μάθημα, υποδεικνύοντας την αντίφαση στις αναφορές του. Καθώς όπως βλέπουμε στην σειρά Μετά τη φωτιά, η Ειρήνη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα της, βρίσκεται και πάλι στον τόπο της εκδήλωσης, όπου η καταστροφή είχε λάβει χώρα. Εκεί, ένα απροσδόκητο πρόσωπο την περιμένει – ο Οδυσσέας. Αλλού, η Ιωάννα, έχοντας ενδοιασμούς για το μέλλον της, επικοινωνεί κρυφά με την Ιόλη. Προετοιμάζεται να την συναντήσει, οδηγούμενη από μια αίσθηση ελπίδας και ανησυχίας. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Σάκης, με αναπόδραστη αποφασιστικότητα, ψάχνει τη γειτονιά, αναζητώντας κάθε ίχνος που θα τον οδηγήσει σε εκείνη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 5, 6

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερΜετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 3Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 4φωτιά μάτι