Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 24 – Τον εκβιάζει πως θα κάνει κακό στην κόρη του

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 24 – Ο Άρης αναλαμβάνει το κάλυμμα της Φαίδρας, η οποία κρατά τα ιστορικά κειμήλια, ενώ ο Αλέξανδρος του προτείνει να παγιδέψουν τον Κώστα για να αποκαλύψουν την τοποθεσία τους.

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 24 – Τον εκβιάζει πως θα κάνει κακό στην κόρη του

Στο μεταξύ, Ιωάννα μαθαίνει στο δικαστήριο για την αναβολή που ζήτησε ο Άρης και τον συναντά έξω από την αίθουσα, όπου με ειρωνικό ύφος της υπενθυμίζει τη δυνατότητά του να επιμηκύνει τη διαδικασία του διαζυγίου τους, αλλά εκείνη απαντά αποφασιστικά ότι δεν θα παραιτηθεί.

Παράλληλα, Φαίδρα ανακοινώνει στην Ανθή την επερχόμενη εγχείρηση αποκατάστασης, καθώς ο χρόνος πιέζει λόγω της συμφωνίας παράδοσης της κλινικής στον Απόστολο. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος και ο Άρης παγιδεύουν τον Κώστα για να τους οδηγήσει στα κειμήλια, αλλά ο Νίκος και ο Οδυσσέας είναι βήμα μπροστά και λαμβάνουν αντίμετρα.

Φαίδρα ενημερώνει τον Κώστα για την προδοσία του προς τον Άρη και τον συμβουλεύει να εξαφανιστεί. Ωστόσο, ο Κώστας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο, ο οποίος τον αναγκάζει να τον ακολουθήσει, απειλώντας την κόρη του. Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος τον παρουσιάζει στην Ειρήνη ως συνένοχο στην πυρκαγιά, αλλά η αντίδρασή της είναι απρόσμενα ήπια και τον παρακαλεί να την ακολουθήσει.

Τι μέλλει γενέσθαι για τον Κώστα και την Ειρήνη; Θα καταφέρει ο Άρης να επιβάλει τον έλεγχό του στην κλινική; Και ποια θα είναι η τελική μοίρα των ιστορικών κειμηλίων;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 26, 27

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μετα τη φωτιαμετα τη φωτια επεισοδιαΜετά Τη Φωτιά Επεισόδιομετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαΜετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 24