Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 24, 25

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 24, 25 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά του ΑΝΤ1 …

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 24, 25

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 24

Ο Άρης αναγκάζεται να καλύψει τη Φαίδρα, η οποία τώρα τον κρατά στο χέρι με τα ιστορικά κειμήλια. Ο Αλέξανδρος του ρίχνει την ιδέα να παγιδέψουν τον Κώστα, προκειμένου να μάθουν πού τα έχουν κρύψει. Η Ιωάννα πηγαίνει στο δικαστήριο και μαθαίνει ότι ο Άρης ζήτησε αναβολή. Μόλις βγαίνει από την αίθουσα, τον βλέπει μπροστά της. Με το συνηθισμένο ειρωνικό ύφος, της θυμίζει πως, αν θέλει, μπορεί να τραβήξει χρόνια το διαζύγιο τους. «Αργά ή γρήγορα, όλοι θα δουν το πραγματικό σου πρόσωπο», του απαντά εκείνη και τον διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει ποτέ. Στο μεταξύ, η Φαίδρα ανακοινώνει στην Ανθή ότι θα της κάνει το χειρουργείο αποκατάστασης που της είχε υποσχεθεί.

Βιάζεται καθώς ξέρει πως, σε λίγες μέρες, ακόμη και η κλινική θα έχει περάσει στα χέρια του Απόστολου, όπως έχουν συμφωνήσει. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος και ο Άρης παγιδεύουν τον Κώστα, προκειμένου να τους οδηγήσει εκεί που έχουν κρύψει τα ιστορικά κειμήλια. Ο Νίκος και ο Οδυσσέας, όμως, το καταλαβαίνουν και πράττουν ανάλογα. Η Φαίδρα ενημερώνει τον Κώστα πως ο Άρης ξέρει πια ότι ήταν αυτός που τον πρόδωσε και του προτείνει να εξαφανιστεί. Ο Κώστας ετοιμάζεται να φύγει, όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον Αλέξανδρο. Αναγκάζεται να τον ακολουθήσει, αφού τον εκβιάζει πως θα κάνει κακό στην κόρη του. Λίγο αργότερα, τον πηγαίνει μπροστά στην Ειρήνη και της αποκαλύπτει πως κι αυτός ήταν συνένοχος στην πυρκαγιά. Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, εκείνη δεν αντιδρά άσχημα. Αντίθετα, ζητά από τον πατέρα της να την ακολουθήσει…

Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 25

Ο Άρης δίνει ένα ακόμη μεγάλο χτύπημα στον Νίκο. Στέλνει τον τοκογλύφο να τρομοκρατήσει τη μητέρα του, λέγοντάς της ότι θα της πάρουν το σπίτι. Η Ιωάννα τη βρίσκει σε άσχημη κατάσταση. Για πρώτη φορά η Σοφία της ανοίγει την καρδιά της και της μιλά για το παιδί που έχασε. Λίγο αργότερα, φτάνει και ο Νίκος, ο οποίος ακούει σκληρά λόγια από τη μητέρα του και φεύγει απογοητευμένος. Στο μεταξύ, ο Κώστας πηγαίνει να χαιρετήσει την κόρη του. Η Ειρήνη, που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, απορεί με τη συμπεριφορά του και ειδικά επειδή δεν την κρίνει για τη σχέση της με τον Οδυσσέα. «Συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος. Νόμιζα πως είναι αλήτης, αλλά τελικά είναι καλό παιδί», της λέει και παράλληλα την ενημερώνει ότι θα λείψει για κάποιο διάστημα.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος αναγκάζεται να χτυπήσει την πόρτα του θείου του, προκειμένου να του ζητήσει χρήματα για να ξεχρεώσει τον τοκογλύφο. Παράλληλα, η Ιωάννα, που είχε κανονίσει να πάει σινεμά με την Ιόλη, μαθαίνει από τον Άρη ότι η μικρή είναι άρρωστη. Σίγουρη πως πρόκειται για ένα από τα κόλπα του, πηγαίνει στο σπίτι για να του κάνει φασαρία. Τελικά, αποδεικνύεται πως αυτή τη φορά λέει την αλήθεια. Η Ιωάννα αποφασίζει να περάσει το βράδυ εκεί, προκειμένου να μην αφήσει μόνη της τη μικρή.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 26, 27

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μετα τη φωτιαμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαΜετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 24Μετά Τη Φωτιά – Επεισόδιο 25