Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 23: Τα προβλήματα δεν σταματούν για τη Φαίδρα

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 23: Η Φαίδρα παίρνει την πρωτοβουλία και επικοινωνεί με τον Κώστα, εξηγώντας την επείγουσα ανάγκη να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο για να ανακόψουν τον Άρη. Ο Κώστας αποκαλύπτει τα σχέδιά του με τον Αλέξανδρο για τη μεταφορά των κλοπιμαίων. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος και ο Οδυσσέας δρουν αποτελεσματικά, αρπάζοντας τα κλοπιμαία και κρύβοντάς τα.

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 23: Τα προβλήματα δεν σταματούν για τη Φαίδρα

Σε άλλο σκηνικό, η Φαίδρα συναντά τον Απόστολο, ερευνώντας το κόστος για την επιστροφή του παιδιού της. Ο Απόστολος απαιτεί όλη την περιουσία της, στην οποία εκείνη συμφωνεί. Ωστόσο, όταν φτάνουν στο ξενοδοχείο, το παιδί έχει εξαφανιστεί.

Ο Αχιλλέας, έχοντας δραπετεύσει, επικοινωνεί με τον Αλέξανδρο, ο οποίος τον πηγαίνει στην Ανθή. Η Φαίδρα βρίσκει τον εαυτό της σε νέα προβλήματα, καθώς συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, αρνείται να μιλήσει και απαιτεί την παρουσία του δικηγόρου της, Άρη Βενιέρη. Ο Άρης, με αλαζονική στάση, της ανακοινώνει την ήττα της. Αντίθετα, εκείνη τον προκαλεί, δείχνοντας ένα χρυσό νόμισμα και απειλώντας τον με φυλάκιση.

Παράλληλα, η Ιωάννα βρίσκεται σε απόγνωση μετά την αποτυχημένη συνάντησή της με την Ιόλη. Ο Νίκος την ανακαλύπτει σε κακή κατάσταση και επιχειρεί να την εμψυχώσει. Η αφεντικίνα της επίσης παρατηρεί ότι κάτι πάει στραβά και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Ιωάννα, συντετριμμένη, αποκαλύπτει την απόρριψη της κόρης της. Η αφεντικίνα της εξηγεί ότι η κόρη της απλώς δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και την παροτρύνει να επιμείνει, προσφέροντας της και την ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα.

Καθώς αναδεικνύονται οι προκλήσεις και τα συναισθήματα των χαρακτήρων, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα: Πώς θα αντιμετωπίσει η Φαίδρα την πρόκληση του Άρη και της σύλληψης; Θα καταφέρει η Ιωάννα να ανακτήσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη της κόρης της; Και ποιος θα είναι ο ρόλος του Νίκου στην όλη κατάσταση;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 24, 25, 26

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μετα τη φωτιαμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαΜετά τη φωτιά – Επεισόδιο 23