Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 22: Απαιτεί να πάρει το γιο του

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 22: Ανθή και Αλέξανδρος μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, μετά την ομολογία της Ανθής στους δημοσιογράφους.

Μετά Τη Φωτιά Επεισόδιο 22: Απαιτεί να πάρει το γιο του

Ο Αλέξανδρος διαβεβαιώνει την Ανθή ότι ο Τάσος θα απελευθερωθεί, όπως έχουν συμφωνήσει. Ο Οδυσσέας παρατηρεί πως ο πατέρας της Ειρήνης βρισκόταν δίπλα στον Άρη, αλλά αποφασίζει να μην την ενημερώσει για να μην την αναστατώσει. Αγνοεί όμως ότι ο Κώστας βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει τον Βενιέρη και να μεταφέρει πληροφορίες στη Φαίδρα.

Η αστυνομία εντοπίζει τον Τάσο χτυπημένο σε οικοδομή και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Στην κατάθεσή της, η Ανθή προσπαθεί να προστατέψει τη Φαίδρα, ενώ η Φαίδρα καταθέτει ότι δεν γνώριζε αρχικά ότι η Ανθή ήταν εκείνη, λόγω λάθους σε τεστ DNA. Πίστευε πως ήταν η κόρη της, η Μάνια. Ο Θάνος αμφισβητεί την αλήθεια των λεγομένων της Φαίδρας, αλλά εκείνη του εξηγεί ότι σεβάστηκε την επιθυμία της Ανθής λόγω της βοήθειας που είχε προσφέρει στον εγγονό της.

Ο Τάσος αφήνει το νοσοκομείο και μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου. Την ίδια στιγμή, ο Απόστολος αφήνεται ελεύθερος από τη φυλακή. Η Ανθή ανησυχεί για τον Τάσο, ενώ η Ειρήνη κατηγορεί τη Φαίδρα για την ψευδή κατάθεση της Ανθής. Η Φαίδρα αμύνεται, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να βρει λύση στην υπόθεση.

Ο Απόστολος φτάνει στο σπίτι της Φαίδρας, απαιτώντας να πάρει τον γιο του με τη νομική βοήθεια του Άρη. Η Φαίδρα απειλεί τον Απόστολο, αλλά αυτός καταφέρνει να πάρει τον Αχιλλέα και να τον κλειδώσει σε δωμάτιο ενός φτηνού ξενοδοχείου. Η Ανθή επικοινωνεί με τον Αλέξανδρο, ζητώντας βοήθεια και καταγγέλλοντας τα παιχνίδια του με τη μοίρα του μικρού Αχιλλέα.

Ερωτήματα προς στοχασμό: Θα καταφέρει η Φαίδρα να λύσει την υπόθεση πριν ανοίξει ο τάφος της Μάνιας; Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξανδρος στο αίτημα της Ανθής για βοήθεια; Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες των ενεργειών του Απόστολου για τον μικρό Αχιλλέα;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 23, 24, 25

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

μετα τη φωτιαμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαΜετά τη φωτιά – Επεισόδιο 22