Μετα Τη Φωτια – Ο Άρης κάνει καταγγελία στην Ιωάννα

Μετα Τη Φωτια – Η ειρήνη αποφασίζει να καταθέσει επίσημα στην αστυνομία ότι ο Αλέξανδρος ευθύνεται για τον θάνατο της Ανθής και φαίνεται πως τίποτα δεν είναι ικανό να την εμποδίσει.

Μετα Τη Φωτια – Ο Άρης κάνει καταγγελία στην Ιωάννα

Όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Η Ιωάννα πάλι καταφέρνει να ξεφύγει από τον Αρη και να το σκάσει με την Ιόλη, αλλά εκείνος θα βρει ένα στοιχείο που θα τον φέρει και πάλι στα ίχνη της. Δυστυχώς, βήμα μπροστά. Στο μεταξύ η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε μια ομάδα δημοσιογράφων που την πιέζουν και την κατηγορούν για τη φωτιά. Νιώθει μεγάλη δυσφορία και πίεση από το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί. Λίγο πριν καταρρεύσει, έρχεται ο Οδυσσέας και τη φυγαδεύει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ανθή, σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, συναντάει για πρώτη φορά μετά τη φωτιά τον Τάσο.

Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει με την Ιόλη, αλλά ο Άρης την καταγγέλλει στην αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού τους, οπότε τώρα είναι στο στόχαστρο των αρχών. Με το ιστορικό που έχει και τον ιατρικό φάκελο που έχει φροντίσει να έχει ο άντρας της, φαίνεται να είναι χαμένη χέρι. Ο Νίκος όμως που συνειδητοποιεί ότι η Ιωάννα κινδυνεύει. μπαίνει σε έναν αγώνα δρόμου. ώστε να την εντοπίσει πριν από τον Άρη.

Η Φαίδρα με τη σειρά της κρατάει την Ανθή στο σπίτι της για νοσηλεία και προσπαθεί να την πείσει να τη βοηθήσει για το καλό του Αχιλλέα. Μέσα σε όλα αυτά, η Ειρήνη μαθαίνει από τον Οδυσσέα ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή. Η Ιωάννα πράγματι κινδυνεύει να συλληφθεί όταν εμφανίζεται ο Νίκος, ενώ ένας απρόσμενος επισκέπτης φτάνει στο σπίτι της Φαίδρας. Ο Θάνος έχει στα χέρια του αποδείξεις ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάποιος θα στρέψει τις υποψίες του εναντίον του Οδυσσέα.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερΟ Άρης κάνει καταγγελία στην Ιωάνναφωτιά μάτι