Μετά Τη Φωτιά 30/11/23: Ο Αλέξανδρος κρατά όμηρο τον Τάσο

Μετά Τη Φωτιά 30/11/23: Ο Άρης, αντιμετωπίζοντας τον δράστη του μαχαιρώματος, αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Παράλληλα, η Φαίδρα, συνεργαζόμενη με την Ιωάννα και την Ειρήνη, αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν τους. Η Ανθή, ενώ αποκαλύπτει την αλήθεια στον Τάσο, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ η Ιωάννα δραπετεύει από τον Άρη, καλύπτοντας τα ίχνη της με τη βοήθεια του Χρηστάκη.

Μετά Τη Φωτιά 30/11/23: Ο Αλέξανδρος κρατά όμηρο τον Τάσο

Η Φαίδρα, ανακαλύπτοντας την αληθινή φύση του Άρη, αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ιωάννα, την Ειρήνη, τον Οδυσσέα και το Νίκο, ανακαλύπτοντας παράλληλα ένα παλιό λάθος του Άρη. Η έρευνα της Φαίδρας, της Ειρήνης και του Οδυσσέα για μια γυναίκα που είχε πληγωθεί από τον Άρη, τους οδηγεί στην ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου.

Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Άρη τον πραγματικό δράστη του μαχαιρώματος, ενώ ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να επανακτήσει τους κλεμμένους πίνακες. Ο Αποστόλης, συναντώντας τον Άρη στη φυλακή, κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή για τη συγκάλυψη του Τάσου, ο οποίος αποδεικνύεται ως ο πραγματικός δράστης του μαχαιρώματος. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος απαγάγει τον Τάσο, κρατώντας τον όμηρο.

Το δράμα αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα: Πώς θα αντιδράσουν η Φαίδρα και οι σύμμαχοί της στον εκβιασμό του Άρη; Ποια θα είναι η μοίρα του Τάσου μετά την απαγωγή του; Και πώς θα επηρεάσει η αποκάλυψη του πραγματικού δράστη την πορεία της ιστορίας;

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερφωτιά μάτι