Μετά Τη Φωτιά 19/10/23: Ο Νίκος φυγαδεύει την Ιωάννα

Μετά Τη Φωτιά 19/10/23: Ο Νίκος και ο Οδυσσέας συνεργάζονται με επιτυχία για να δημιουργήσουν πλαστά διαβατήρια για την Ιωάννα και την κόρη της. Ωστόσο, ο Άρης γνωρίζει πλέον ότι η Ιωάννα είναι ζωντανή και έχει αφήσει στοιχεία για να τη βρουν. Αυτή τη φορά, όμως, η Ιωάννα καταφέρνει να διαφύγει, απαγάγει την μικρή κόρη της και ξεκινούν για ένα ταξίδι προς την ελευθερία.

Μετά Τη Φωτιά 19/10/23: Ο Νίκος φυγαδεύει την Ιωάννα

Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν η κατάσταση στην πόλη επιδεινώνεται και η Ιωάννα πρέπει να την πάει στο νοσοκομείο. Αυτή η κίνηση αποδεικνύεται μοιραία, καθώς ο Άρης τις εντοπίζει και επιτίθεται. Σαν από μηχανής θεός, ο Νίκος εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Ιωάννα και την βοηθά να διαφύγει, γνωρίζοντας πως ο Άρης την έχει καταγγείλει στην αστυνομία για απαγωγή, προκαλώντας την σύλληψή του.

Ο θάνατος της Ανθής έχει συγκλονίσει την Ειρήνη, που δεν μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα της φίλης της να πεθαίνει στη φωτιά. Αποφασισμένη να δικαιωθεί, αποφασίζει να καταγγείλει ότι ο Αλέξανδρος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της Ανθής. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει την καταγγελία και βγαίνει εκτός εαυτού. Στο μεταξύ, στα χέρια του Κρασά φτάνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, αποκαλύπτοντας ότι η φωτιά ήταν εμπρησμός και όχι τυχαίο γεγονός.

Αργότερα, ο διοικητής της αστυνομίας βρίσκεται στο μαγαζί του και του ανακοινώνει ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. Η Ειρήνη, αποφασισμένη να προασπίσει την αλήθεια, επιλέγει να αναλάβει την υπεράσπιση του Οδυσσέα. Έτσι, η ιστορία συνεχίζεται με νέες ανατροπές και συγκινήσεις, καθώς οι χαρακτήρες παλεύουν για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερφωτιά μάτι