Μετά Τη Φωτιά 15/12/23: Η Φαίδρα συλλαμβάνεται

Μετά Τη Φωτιά 15/12/23: Η Φαίδρα, γεμάτη αποφασιστικότητα, επικοινωνεί επείγοντα με τον Κώστα, εξηγώντας την επείγουσα ανάγκη να εξακριβώσουν οποιοδήποτε στοιχείο για να ανακόψουν τα σχέδια του Άρη. Ο Κώστας, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του με τον Αλέξανδρο για τη μεταφορά των κλοπιμαίων, συνεργάζεται με τη Φαίδρα για τον κοινό στόχο.

Μετά Τη Φωτιά 15/12/23: Η Φαίδρα συλλαμβάνεται

Παράλληλα, ο Νίκος και ο Οδυσσέας δρουν αποτελεσματικά, αρπάζοντας τα κλοπιμαία και κρύβοντάς τα, συνεισφέροντας στη σύνολη επιτυχία. Σε άλλο μέρος της ιστορίας, η Φαίδρα, αντιμετωπίζοντας νέα εμπόδια, συναντά τον Απόστολο για να εξετάσει το κόστος επιστροφής του παιδιού της. Ο Απόστολος, απαιτώντας όλη την περιουσία της, η Φαίδρα συμφωνεί. Ωστόσο, κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, το παιδί έχει εξαφανιστεί, προκαλώντας νέα αναταραχή.

Ο Αχιλλέας, δραπετεύοντας, επικοινωνεί με τον Αλέξανδρο, ο οποίος τον μεταφέρει στην Ανθή. Η Φαίδρα, ωστόσο, βρίσκεται να αντιμετωπίζει τη σύλληψη και τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα, προσθέτοντας περαιτέρω πίεση στην κατάσταση. Ταυτόχρονα, η Ιωάννα, βυθισμένη στην απόγνωση μετά την αποτυχημένη συνάντησή της με την Ιόλη, εντοπίζεται από τον Νίκο σε κακή κατάσταση. Η αφεντικίνα της παρατηρεί τις δυσκολίες της και προσπαθεί να την στηρίξει.

Ανακαλύπτει την απόρριψη της κόρης της, ενώ η αφεντικίνα, προσφέροντας ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα, παροτρύνει την Ιωάννα να επιμείνει. Καθώς οι προκλήσεις αναδεικνύονται και τα συναισθήματα εντείνονται, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα. Πώς θα αντιμετωπίσει η Φαίδρα τη σύλληψη και τα προβλήματα με τον Άρη; Θα καταφέρει η Ιωάννα να αποκαταστήσει τη σχέση με την κόρη της; Και ποιος θα είναι ο ρόλος του Νίκου στην εξέλιξη της ιστορίας;

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερφωτιά μάτι