Μετά Τη Φωτιά 14/12/23: Ο μικρός Αχιλλέας βρίσκεται σε κίνδυνο

Μετά Τη Φωτιά 14/12/23: Ο Αλέξανδρος, γεμάτος αποφασιστικότητα, επιβεβαιώνει στην Ανθή ότι ο Τάσος θα απελευθερωθεί, σύμφωνα με τη συμφωνία τους. Εν τω μεταξύ, ο Οδυσσέας παρατηρεί την παρουσία του πατέρα της Ειρήνης δίπλα στον Άρη, αλλά επιλέγει να μην την ενημερώσει, προκειμένου να μην διαταράξει την ψυχραιμία της. Αγνοεί, ωστόσο, ότι ο Κώστας παρακολουθεί τον Βενιέρη, με σκοπό να μεταφέρει πληροφορίες στη Φαίδρα.

Μετά Τη Φωτιά 14/12/23: Ο μικρός Αχιλλέας βρίσκεται σε κίνδυνο

Η αστυνομία εντοπίζει τον Τάσο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε οικοδομή και τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Στην απολογία της, η Ανθή προσπαθεί να προστατέψει τη Φαίδρα, ενώ η Φαίδρα ομολογεί ότι αρχικά δεν αντιλήφθηκε την ταυτότητα της Ανθής λόγω λανθασμένου τεστ DNA. Επιμένει πως πίστευε ότι ήταν η κόρη της, η Μάνια. Ο Θάνος, αμφισβητώντας τα λεγόμενα της Φαίδρας, λαμβάνει εξηγήσεις ότι ακολούθησε την επιθυμία της Ανθής λόγω της βοήθειας που παρείχε στον εγγονό της.

Στο μεταξύ, ο Απόστολος εμφανίζεται στο σπίτι της Φαίδρας, απαιτώντας τη νομική συνδρομή του Άρη για να αποσπάσει τον γιο του, τον Αχιλλέα. Η Φαίδρα, αντιμετωπίζοντας τον Απόστολο με αποφασιστικότητα, απειλεί να αποκαλύψει μυστικά, αλλά εκείνος καταφέρνει να απαγάγει τον Αχιλλέα και να τον κλειδώσει σε ένα δωμάτιο ενός φτηνού ξενοδοχείου. Εν τω μεταξύ, η Ανθή επικοινωνεί με τον Αλέξανδρο, ζητώντας βοήθεια και αποκαλύπτοντας τα επικίνδυνα παιχνίδια του Απόστολου με τη μοίρα του μικρού Αχιλλέα.

Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, ερωτήματα προς στοχασμό προκύπτουν: Θα καταφέρει η Φαίδρα να επιλύσει το μυστήριο πριν αποκαλυφθούν τα μυστικά της Μάνιας; Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξανδρος στην έκκληση βοήθειας της Ανθής; Και ποιες θα είναι οι συνέπειες των ενεργειών του Απόστολου για τον μικρό Αχιλλέα;

Για την αρχική σελίδα « Μετά τη φωτιά » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

fotiaάνθρωποι μετά τη φωτιάμετα τη φωτιαμετα τη φωτια αντ1μετά τη φωτιά αποψεμετά τη φωτιά αυριομετα τη φωτια εξελιξειςμετα τη φωτια επεισοδιαμετά τη φωτιά επομενα επεισοδιαμετα τη φωτια νεα σειραμετά τη φωτιά νεο επεισοδιομετά τη φωτιά περιληψειςμετά τη φωτιά σειραμετά τη φωτιά σημεραμετα τη φωτια σποιλερμετά τη φωτιά τι θα γινειμετα τη φωτια τρειλερφωτιά μάτι