Μεριμνά και για το σ@ξ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κυκλοφόρησε βορειοκορεάτικο βιάγκρα που φέρει την υπογραφή του!

Ο… λαοπρόβλητος ηγέτης της Βορείου Κορέας φαίνεται πως μεριμνά και για την σ@ξουαλική ζωή του λαού του αφού κυκλοφόρησε βιάγκρα που φέρει την υπογραφή του!

Το βιάγκρα που δημιουργήθηκε από το βορειοκορεατικό καθεστώς και ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να εξάγει και στη δύση, έχει μάλλον υπερφυσικές ικανότητες αφού δεν κρατάει απλά στο… ύψος του το ανδρικό μόριο αλλά ενισχύει και τους μύες ενώ βελτιώνει την νοητική συγκέντρωση, ανακουφίζει από την κούραση και διασφαλίζει έναν βαθύ και ποιοτικό ύπνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα περιοδικό που ελέγχει η Πιονγιάνγκ γράφει πως το βιάγκρα του Κιμ Γιονγκ Ουν εκτός από όλα τα παραπάνω, προωθεί και την ανάπτυξη. Με λίγα λόγια, το χάπι δεν ενδείκνυται στους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία, αλλά μπορεί να ληφθεί και από παιδιά που έχουν πρόβλημα με την ανάπτυξη τους.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, μπορούν να ληφθούν δύο έως και τρία χάπια την ημέρα ενώ τα παιδιά μπορούν να παίρνουν ένα ή δύο χάπια προ φαγητού. Όπως επισημαίνει βορειοκορεατικό περιοδικό, το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν περιλαμβάνεται σε μία λίστα με άλλα προϊόντα που το καθεστώς της Πιονγιάνγκ θέλει να εξάγει προς τη Δύση.

kim yongkoreaviagra