Μαύροι Πίνακες – Στα ίχνη του δολοφόνου

Μαύροι Πίνακες – Στη νέα συναρπαστική αστυνομική σειρά μυστηρίου «Μαύροι Πίνακες», οι χαρακτήρες αναζητούν έναν κατά συρροή δολοφόνο, και τα τρέιλερ κόβουν την ανάσα. Η ιστορία ξεκινά με τη δολοφονία μιας νεαρής μαθήτριας, που συγκλονίζει την επαρχιακή πόλη Λεύκες.

Μαύροι Πίνακες – Στα ίχνη του δολοφόνου

Αυτή η μικρή κωμόπολη κρύβει μυστικά και ψέματα, και ο αδίστακτος δολοφόνος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο εμπνευσμένο από τους διάσημους «Μαύρους Πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αντιμέτωπο με την πρώτη του υπόθεση κατά συρροή δολοφόνου, ζητά βοήθεια από την Αθήνα. Η έρευνα αποκαλύπτει μία εφιαλτική αλήθεια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο και να πιάσουν τον δολοφόνο πριν ξαναχτυπήσει, οι θεατές παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις ανατροπές και τις αποκαλύψεις.

Η σειρά ξεχωρίζει για τα ατμοσφαιρικά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και την εξαιρετική παραγωγή. Το δυνατό καστ περιλαμβάνει καταξιωμένους πρωταγωνιστές του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά και νέους ηθοποιούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση. Οι Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρης Χατζάκης, Μελέτης Γεωργιάδης και η Όλγα Πολίτου είναι μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στη σειρά.

Επιπλέον, συμμετέχουν οι Μιχάλης Βαλάσογλου, Ανδρέας Κοντόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Εύα Σαμιώτη, Ευδοκία Μιμιλίδη, Ειρήνη Αγγελοπούλου και Άδωνις Χατζής. Η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου έχουν γράψει το σενάριο, ενώ η Κατερίνα Φιλιώτου έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Στους συντελεστές περιλαμβάνονται ο Δημήτρης Λεφάκης στη διεύθυνση φωτογραφίας, ο Χρήστος Αλεξόπουλος στην πρωτότυπη μουσική και ο Κωνσταντίνος Κυριακού ως executive producer. Η σειρά υπόσχεται να καθηλώσει τους θεατές με τη δυναμική της πλοκή και την εντυπωσιακή της εκτέλεση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μαύροι ΠίνακεςΜαύροι Πίνακες star tvΜαύροι Πίνακες εξελίξειςΜαύροι Πίνακες επεισόδιαΜαύροι Πίνακες επόμενα επεισόδιαΜαύροι Πίνακες ηθοποιοίΜαύροι Πίνακες νέα σειράΜαύροι Πίνακες σταρ