Μαύροι Πίνακες – Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα

Μαύροι Πίνακες – Η μικρή κωμόπολη των Λευκών στην ελληνική επαρχία συγκλονίζεται από τη δολοφονία μιας έφηβης μαθήτριας. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα για να εντοπίσουν τον δολοφόνο.

Μαύροι Πίνακες – Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα

Γρήγορα, οι αστυνομικοί καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με έναν κατά συρροή δολοφόνο που χρησιμοποιεί μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια στα εγκλήματά του. Οι ύποπτοι είναι πολλοί και όλοι έχουν κίνητρο. Ο χρόνος μετράει και η έρευνα αποκαλύπτει μια εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Όπως είπε ο Φρανσίσκο Γκόγια, «ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα».

Πρωταγωνιστούν οι Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρης Χατζάκης, Μελέτης Γεωργιάδης και Όλγα Πολίτου. Επιπλέον, συμμετέχουν οι Μιχάλης Βαλάσογλου, Ανδρέας Κοντόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Εύα Σαμιώτη, Ευδοκία Μιμιλίδη, Ειρήνη Αγγελοπούλου και Άδωνις Χατζής.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει σε εξωτερικούς χώρους, ενώ τα πρώτα τρέιλερ προβάλλονται ήδη από το κανάλι, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος; Τι κρύβεται πίσω από τα μοτίβα των πινάκων του Γκόγια; Ποια κίνητρα οδηγούν τους υπόπτους να γίνουν στόχοι της αστυνομικής έρευνας; Θα καταφέρουν οι αρχές να εντοπίσουν τον ένοχο πριν ξαναχτυπήσει; Και πώς τελικά θα επηρεάσουν αυτές οι αποκαλύψεις την μικρή κοινωνία των Λευκών;

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μαύροι ΠίνακεςΜαύροι Πίνακες star tvΜαύροι Πίνακες εξελίξειςΜαύροι Πίνακες επεισόδιαΜαύροι Πίνακες επόμενα επεισόδιαΜαύροι Πίνακες ηθοποιοίΜαύροι Πίνακες νέα σειράΜαύροι Πίνακες σταρ