Μαύροι Πίνακες – Μια φρικιαστική δολοφονία αναστατώνει τις Λεύκες

Μαύροι Πίνακες – Μια έφηβη μαθήτρια δολοφονείται βάναυσα σε μια επαρχιακή πόλη γεμάτη μυστικά και ψέματα. Ένας αδίστακτος δολοφόνος με ανατριχιαστικό μοτίβο χτυπά και οι αρχές ξεκινούν αγώνα δρόμου για να τον συλλάβουν πριν ξαναχτυπήσει.

Μαύροι Πίνακες – Μια φρικιαστική δολοφονία αναστατώνει τις Λεύκες

Το STAR ετοιμάζει εντατικά τη νέα σειρά «Μαύροι Πίνακες», ένα ανατρεπτικό αστυνομικό θρίλερ, που υπογράφουν οι Μάριος Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν στο σενάριο και η Κατερίνα Φιλιώτου στη σκηνοθεσία. Έπειτα από μακρά διαδικασία κάστινγκ, επιλέγουν τους κατάλληλους ηθοποιούς για τους βασικούς ρόλους. Η νέα παραγωγή, διάρκειας 10 επεισοδίων, διαθέτει κινηματογραφική προσέγγιση και είναι έτοιμη για παρουσίαση στο κοινό. Τα πρώτα teaser ήδη παίζουν στον αέρα του σταθμού, προσφέροντας μια πρόγευση της σειράς.

Η μικρή κωμόπολη Λεύκες της ελληνικής επαρχίας συγκλονίζεται από τη δολοφονία της νεαρής μαθήτριας. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα για να εντοπίσουν τον φονιά. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο που αντλεί έμπνευση από τους «Μαύρους Πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια. Η έρευνα αποκαλύπτει μια εφιαλτική αλήθεια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Πολλοί είναι οι ύποπτοι και όλοι έχουν κίνητρο. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο δολοφόνος ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά.

Στο καστ συμμετέχουν αξιόλογοι ηθοποιοί όπως οι Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρης Χατζάκης, Μελέτης Γεωργιάδης και Όλγα Πολίτου. Επιπλέον, στους ρόλους συμμετέχουν οι Μιχάλης Βαλάσογλου, Ανδρέας Κοντόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Εύα Σαμιώτη, Ευδοκία Μιμιλίδη και Ειρήνη Αγγελοπούλου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μαύροι ΠίνακεςΜαύροι Πίνακες star tvΜαύροι Πίνακες εξελίξειςΜαύροι Πίνακες επεισόδιαΜαύροι Πίνακες επόμενα επεισόδιαΜαύροι Πίνακες ηθοποιοίΜαύροι Πίνακες νέα σειράΜαύροι Πίνακες σταρ