Μαύροι Πίνακες – Καθηλωτικό το νέο τρέιλερ της σειράς

Μαύροι Πίνακες – Το STAR κυκλοφόρησε το συναρπαστικό τρέιλερ της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου “Μαύροι Πίνακες”, που υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου στις 22:30.

Μαύροι Πίνακες – Καθηλωτικό το νέο τρέιλερ της σειράς

Στη σειρά, η υπόθεση ξεκινά με τη δολοφονία μιας νεαρής μαθήτριας σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, γεγονός που προκαλεί πανικό και έντονη κινητοποίηση των τοπικών αρχών. Ο δολοφόνος, ένας κατά συρροή εγκληματίας, ακολουθεί ένα μοτίβο που αντλεί έμπνευση από τους περίφημους “Μαύρους Πίνακες” του Φρανσίσκο Γκόγια. Καθώς η αστυνομία της μικρής πόλης Λεύκες δυσκολεύεται να εντοπίσει τον δράστη, ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα. Ένας αγώνας δρόμου ξεκινά για να συλληφθεί ο αδίστακτος δολοφόνος πριν ξαναχτυπήσει.

Οι ντόπιοι βρίσκονται υπό καθεστώς τρόμου, καθώς ο κάθε κάτοικος φαντάζει ύποπτος, και οι αρχές προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ πριν το επόμενο έγκλημα. Η σκηνοθέτις Κατερίνα Φιλιώτου και οι σεναριογράφοι Μάριος Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, φέρνουν στη μικρή οθόνη ένα έργο γεμάτο ένταση και ανατροπές. Στο καστ της σειράς περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα, όπως η Κάτια Γκουλιώνη, η Σοφία Κόκκαλη, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Δημήτρης Κίτσος, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Λένα Παπαληγούρα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Ελένη Βεργέτη, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Μελέτης Γεωργιάδης και η Όλγα Πολίτου.

Η σειρά υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με τον σκοτεινό της χαρακτήρα και την έντονη ατμόσφαιρα μυστηρίου, καθώς εξερευνά τις κρυφές πτυχές μιας μικρής κοινωνίας που βρίσκεται στο έλεος ενός ψυχοπαθή δολοφόνου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μαύροι ΠίνακεςΜαύροι Πίνακες star tvΜαύροι Πίνακες εξελίξειςΜαύροι Πίνακες επεισόδιαΜαύροι Πίνακες επόμενα επεισόδιαΜαύροι Πίνακες ηθοποιοίΜαύροι Πίνακες νέα σειράΜαύροι Πίνακες σταρΜυθοπλασία μαυροι πίνακες