Μαύροι Πίνακες – Ένας Κατά Συρροή Δολοφόνος αναμεσά τους

Μαύροι Πίνακες – Απο τα πρώτα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές, καθώς μια μαθήτρια δολοφονείται και αναστατώνει την ήσυχη κωμόπολη των Λεύκων. Η σειρά εξετάζει αν η δολοφονία είναι έργο ενός προμελετημένου κατά συρροή δολοφόνου ή αν προήλθε από εν βρασμώ ψυχής από κάποιο κοντινό πρόσωπο. Οι έρευνες ξεκινούν άμεσα και η αγωνία φτάνει στο κόκκινο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Μαύροι Πίνακες – Ένας Κατά Συρροή Δολοφόνος αναμεσά τους

Η σειρά, ένα ανατρεπτικό αστυνομικό θρίλερ, με σεναριογράφους τη Σοφία Καζαντζιάν και τον Μάριο Ιορδάνου, και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Κατερίνα Φιλιώτου. Διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη γεμάτη μυστικά και ψέματα. Ο θανάσιμος φόνος της νεαρής μαθήτριας αποκαλύπτει τη φρικαλέα μέθοδο του δολοφόνου, ο οποίος εφαρμόζει ανατριχιαστικά μοτίβα που θυμίζουν τα μαύρα πίνακα του Φρανσίσκο Γκόγια.

Η τοπική αστυνομία ζητά βοήθεια από την Αθήνα, καθώς η έρευνα αποκαλύπτει ότι η πόλη αντιμετωπίζει έναν κατά συρροή δολοφόνο. Οι ύποπτοι είναι πολλοί, ο καθένας με δικό του κίνητρο, και η ώρα μετρά αντίστροφα για να εντοπιστεί ο δράστης προτού χτυπήσει ξανά. Οι εντάσεις αυξάνονται καθώς ο δολοφόνος ετοιμάζεται για την επόμενη επίθεση, αφήνοντας την κοινότητα σε κατάσταση αναταραχής και αγωνίας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μαύροι ΠίνακεςΜαύροι Πίνακες star tvΜαύροι Πίνακες εξελίξειςΜαύροι Πίνακες επεισόδιαΜαύροι Πίνακες επόμενα επεισόδιαΜαύροι Πίνακες ηθοποιοίΜαύροι Πίνακες νέα σειράΜαύροι Πίνακες σταρ