Μαύροι Πίνακες – Αυτές είναι οι μέρες και οι ώρες προβολής

Μαύροι Πίνακες – Η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου «Μαύροι Πίνακες» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο STAR, υποσχόμενη να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και θα ακολουθεί κάθε Παρασκευή στις 22:30.

Μαύροι Πίνακες – Αυτές είναι οι μέρες και οι ώρες προβολής

Η πλοκή της σειράς εξελίσσεται σε μια μικρή επαρχιακή πόλη στην Ελλάδα, όπου η έφηβη κόρη του δημάρχου, Ισαβέλλα, βρίσκεται δολοφονημένη. Η Άννα, μια αστυνομικός με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αναλαμβάνει την υπόθεση, συνεργαζόμενη με τον συνεργάτη της Άλκη. Στην ομάδα τους προστίθεται και η Ιόλη, μια νέα συνάδελφος από την Αθήνα, με την οποία οι σχέσεις δεν ξεκινούν καλά, καθώς οι διαφορές τους έρχονται στην επιφάνεια από την αρχή. Καθώς η έρευνα προχωρά, η Άννα και οι συνεργάτες της ανακαλύπτουν ότι η Ισαβέλλα δεν είναι το μόνο θύμα. Ένας μυστηριώδης δράστης πραγματοποιεί μια σειρά τελετουργικών δολοφονιών, που έχουν άγνωστα κίνητρα και αποτελούν ένα τρομακτικό σχέδιο.

Τα θύματα εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά, με τη σκηνή του εγκλήματος να παραπέμπει στους «Μαύρους Πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια, γεγονός που προσθέτει μια επιπλέον αίσθηση μυστηρίου. Η κατάσταση στην πόλη αρχίζει να επιδεινώνεται, με τους κατοίκους να νιώθουν τρομοκρατημένοι, καθώς ο δολοφόνος πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις αρχές. Η αστυνομία προσπαθεί να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ, αλλά οι υποψίες πέφτουν σε διαφορετικούς ανθρώπους, φέρνοντας στο φως μυστικά και ψέματα που κρύβονται για χρόνια στην κλειστή κοινωνία.

Στην ορεινή περιοχή Λεύκες, η Άννα, μαζί με τον Άλκη, επιδιώκει να βρει τον δράστη, ενώ οι προσωπικές της σχέσεις με την κόρη της και την αδελφή της περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Η Άννα και η Ιόλη θα καταφέρουν να αφήσουν τις προσωπικές τους διαφορές πίσω και να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν την αλήθεια; Ή θα γίνουν τελικά θύματα του ίδιου του δολοφόνου;

Η σειρά υπόσχεται πολλές ανατροπές και σασπένς, με τον δήμαρχο να είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση της κόρης του, ενώ ένα ιατροδικαστικό εύρημα αναμένεται να φέρει στο φως την ταυτότητα του εγκληματία. Οι «Μαύροι Πίνακες» προμηνύουν μια σκοτεινή και γεμάτη δράση πλοκή, που θα κρατήσει τους τηλεθεατές σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μαύροι ΠίνακεςΜαύροι Πίνακες star tvΜαύροι Πίνακες εξελίξειςΜαύροι Πίνακες επεισόδιαΜαύροι Πίνακες επόμενα επεισόδιαΜαύροι Πίνακες ηθοποιοίΜαύροι Πίνακες νέα σειράΜαύροι Πίνακες σταρΜυθοπλασία μαυροι πίνακες