Μαύρο Ρόδο Spoiler: Του αποκαλύπτει ότι ξέρει για τις κρυφές καταθέσεις

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Θάλεια με τη βοήθεια του Θάνου ετοιμάζει μια έκπληξη για το βράδυ. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι ξέρει για τις κρυφές καταθέσεις του: «Μη μου λες εμένα πως δεν έχεις λεφτά να μου δώσεις! Ξέρω καλά πως έχεις λεφτά σε κρυφό λογαριασμό και ξέρω και το ποσό!

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Του αποκαλύπτει ότι ξέρει για τις κρυφές καταθέσεις

Κοίτα να μου δώσεις το μερίδιό μου αλλιώς θα σε κάνω βούκινο σε όλη τη Γερακιανή», τον απειλεί, ενώ η Κασσιανή στριμώχνει άγρια τη Φιλαρέτη προκειμένου να την πείσει να ζητήσει από τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση.

Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο, βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: «Εμένα βρήκες ρε να κοροϊδέψεις; Σε άκουσα να μιλάς στον Καστρινό, θα σε σκοτώσω, ρε κάθαρμα», του λέει, αλλά ο Παράσχος καταφέρνει να γυρίσει ξανά υπέρ του το παιχνίδι και μαζί με τον Βίκο αρχίζουν να βάζουν μπρος το σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για τον φόνο της Αγγελικής.

Η Φιλαρέτη μαθαίνει τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία για τη Στέλλα Χρονά. Παράλληλα συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα.

Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση, ενώ όταν συναντά τη Φιλαρέτη, της εκθέτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της. Πού θα οδηγηθούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον Στεργιόπουλο που είχε χτυπήσει τον Σταυρίνο και τη Τασούλα;

Μαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδιαΜαύρο Ρόδο μεγκα