ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Το μυστικό του Σταυρινού αποκαλύπτεται

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ένα φρικτό ατύχημα τον ανάγκασε να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή. Μια ζωή γεμάτη ελευθερία, ανεξαρτησία, όνειρα, χαμόγελα. Ο Σταυρίνος ήταν ένας άνθρωπος που λάτρευε την περιπέτεια, που κυνηγούσε την κάθε ευκαιρία που του παρουσιαζόταν.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Το μυστικό του Σταυρινού αποκαλύπτεται

Ο πλακατζής και χιουμορίστας Σταυρίνος, ο άνθρωπος που καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν είναι στην πραγματικότητα ανάπηρος, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Ενώ όλο το χωριό γνωρίζει πως ο άνθρωπος αυτός υπέφερε από ένα σοβαρό τροχαίο, ο Σταυρίνος Μπόγρης έχει καταφέρει να τους κοροϊδέψει όλους.

Πλέον, ο μοναδικός άνθρωπος που τον στηρίζει, είναι ο αδελφός του, ο κοινοτάρχης του χωριού. Ένας άνθρωπος συντηρητικός, πονηρός και δολοπλόκος που κάνει τα πάντα για να μετατρέψει το χωριό σε τουριστικό μέρος.

Ο λόγος που έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία, είναι διότι κρύβει ένοχα μυστικά. Μάλιστα, είναι βαθιά ερωτευμένος με μία κοπέλα, η οποία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του… Πώς θα αποκαλυφθεί το μυστικό και που είναι μπλεγμένος ο πιο αθώος και καλός άνθρωπος του χωριού;

Η αλήθεια είναι πως ο Σταυρίνος δεν είναι ανάπηρος, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μπορεί ο ίδιος να υποστηρίζει ότι θα κάνει πολλά χειρουργεία για να περπατήσει ξανά, όμως όλα είναι ψέματα, καθώς περπατά ήδη!

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

Μαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδιαΜαύρο Ρόδο μεγκα