ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο θάνατος της Αγγελικής θα ηχήσει σαν βόμβα και ο πόνος όλων θα είναι απερίγραπτος, όλοι οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας σειράς θα ενωθούν εντελώς ξαφνικά, ύστερα από ένα οδυνηρό γεγονός. Όταν η ίδια θα αποφασίσει να γυρίσει στον Θέμη, αφήνοντας πίσω της οριστικά τον Βίκο, όλα θα χαθούν.. Οι δυο εγκληματίες θα παλέψουν σώμα με σώμα, με τη μάχη αυτή να φέρει στην επιφάνεια θύματα.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους

Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την μητέρα του, όμως θα είναι μάταιο. Η Αγγελική θα πέσει νεκρή στο έδαφος και όλα θα σβήσουν. Ο Θέμης θα βγάλει μια κραυγή πόνου, θρηνώντας με μαύρο δάκρυ για τη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία. Το ίδιο θα βιώσουν και η Αλεξία με τον Πέτρο, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να καταφέρουν να παραμείνουν δυνατοί. Ο θάνατος της Αγγελικής θα καταφέρει να φέρει κι άλλους κοντά.

Η Ελισάβετ θα λυπηθεί για το γεγονός αυτό και θα τρέξει στην αγκαλιά του Πέτρου, με σκοπό να τον παρηγορήσει. Το χάδι της και τα καλά της λόγια θα είναι η μοναδική παρηγοριά του νεαρού που μόλις έχασε τη μητέρα του.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER