Μαύρο Ρόδο Spoiler: Τα ύποπτα συμπτώματα και η εγκυμοσύνη

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ελισάβετ είναι αποφασισμένη να ξεχάσει για πάντα τον Πέτρο και να μείνει στο μοναστήρι. Έτσι, οργανώνει την τελετή της κουράς της, αγνοώντας τα ύποπτα σημάδια που παρουσιάζει η υγεία της. Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο κελί της, η κοπέλα έχει συνεχώς ζαλάδες και έντονη αδιαθεσία.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Τα ύποπτα συμπτώματα και η εγκυμοσύνη

Μάλιστα, η περίπτωσή της έχει αρχίσει και συζητείται μέσα στο μοναστήρι. Οι περισσότεροι υποψιάζονται πού μπορεί να οφείλονται τα ύποπτα συμπτώματα, ωστόσο εκείνη δεν φαντάζεται την αλήθεια…

Ο πατέρας της, ο Λευτέρης, βλέποντας την κόρη του σε αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να τη βοηθήσει και της κλείνει, κρυφά από εκείνη, ραντεβού με έναν γυναικολόγο. Αμέσως μετά, της ζητάει να τον συνοδεύσει στον γιατρό.

Η Ελισάβετ δέχεται πρόθυμα χωρίς να ξέρει την ειδικότητα του γιατρού που θα την εξετάσει. Φτάνοντας στο ιατρείο, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ο γιατρός ενημερώνει τον Λευτέρη ότι η κόρη του είναι έγκυος.

Ο άντρας, στο άκουσμα της είδησης, σου κάρεται και φοβάται για το μέλλον τώρα που επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του. Δεν ξέρει ούτε πώς να το πει στην κόρη του ούτε και τι πρόκειται να συμβεί από ‘δώ και στο εξής στη ζωή της.

Μην έχοντας πού να στραφεί, απευθύνεται στην Ευτυχία και της ζητάει να τον βοηθήσει για να μπορέσει να αποκαλύψει στην Ελισά βετ πως είναι έγκυος.

Μαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ελισαβετΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδιαΜαύρο Ρόδο μεγκαΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ Πέτρος