ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Πέτρος και Ελισάβετ αγωνιούν για τη ζωή τους

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Ιβόρ, μετά τον άδικο χαμό της Αγγελικής, μαθαίνει ότι όλοι ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα του δολοφόνου, για να πάρουν εκδίκηση, και αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Πέτρος και Ελισάβετ αγωνιούν για τη ζωή τους

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ξεκινά να παρακολουθεί τον Πέτρο και την Ελισάβετ, με σκοπό να τους απαγάγει. Κι αυτό γιατί και οι δυο έχουν δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύντομα, ο αδίστακτος άντρας απαγάγει τον Πέτρο και την Ελισάβετ και τους οδηγεί σ’ ένα αρκετά απομονωμένο μέρος, ενώ οι οικείοι τους αντιλαμβάνονται την απουσία τους και τρελαίνονται από την αγωνία τους για το τι ακριβώς μπορεί να τους έχει συμβεί. Φοβούνται για τα χειρότερα και έτσι καταγγέλλουν την εξαφάνισή τους στην Αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος και η Ελισάβετ, απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και κλειδωμένοι, αγωνιούν για τη ζωή τους, ενώ ο απαγωγέας θυμώνει μαζί τους και τους σημαδεύει με το όπλο του. Μάλιστα, δε διστάζει να πυροβολήσει τον νεαρό στο πόδι του. Ο Πέτρος αιμορραγεί αλλά ο Ιβόρ δεν του δίνει τις πρώτες βοήθειες, παρά τον αφήνει με κίνδυνο να μολυνθεί.

Από τότε, η δόκιμη μοναχή κάνει τα πάντα για να του δώσει δύναμη και να τον κρατήσει ζωντανό, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τους βρει πριν είναι πολύ αργά. Στο πέρασμα των ημερών, ο Θέμης ζητάει τη βοήθεια του Βίκου, για να βρει τον απαγωγέα του γιου του. Λίγο μετά, οι δύο νέοι εντοπίζονται και ο Πέτρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα. Εκεί, όλη η οικογένεια Καστρινού περνά ώρες αγωνίας, ενώ η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο megaΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ελισαβετΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδια