ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Όταν τον βλέπει η νεαρή μοναχή παγώνει

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Ελισάβετ έχει απομονωθεί στο μοναστήρι κι ο Πέτρος βρίσκεται σε ταραχή. Θέλει επειγόντως να τη δει και να της μιλήσει. Η μοναχή προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον ξεχάσει, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί τους. Ο Πέτρος είναι βαθιά ερωτευμένος με την Ελισάβετ και δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Έτσι, αποφασίζει να μπει κρυφά στο μοναστήρι για να της μιλήσει. Ωστόσο, αυτό το εγχείρημά του θα φέρει σοβαρές συνέπειες και για τους δύο.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Όταν τον βλέπει η νεαρή μοναχή παγώνει

Μία νύχτα, ο Πέτρος παίρνει την πρωτοβουλία να μπει κρυφά στο μοναστήρι. Σκαρφαλώνει τον τοίχο και μπαίνει μέσα. Τρέχει να βρει την Ελισάβετ. Όταν, όμως, τον βλέπει η νεαρή μοναχή παγώνει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Προσπαθεί να τον διώξει πριν τους δει κάποιος, αλλά είναι ήδη πολύ αργά.

Η μοναχή Κασσιανή πιάνει την Ελισάβετ και τον Πέτρο στα πράσα με τους δύο να έρχονται σε μεγάλη αμηχανία, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Η Κασσιανή δε θα αργήσει να το αναφέρει στην Ηγουμένη και τότε η Ελισάβετ θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί.

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει κι ο Πέτρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή της δόκιμης μοναχής.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER