ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Βίκος ετοιμάζει την εκδίκησή του για τον θάνατό της

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Πλησιάζουν δύσκολες στιγμές για τους βασικούς χαρακτήρες. Ο Βίκος έχει στόχο να καταστρέψει τον Πέτρο, βάζοντας την Ελισσάβετ σε επικίνδυνη θέση. Όλα θα αλλάξουν μετά τον τραγικό θάνατο της Αγγελικής, που θα ρίξει σκοτεινή σκιά στην οικογένεια Καστρίνου.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Βίκος ετοιμάζει την εκδίκησή του για τον θάνατό της

Ο Βίκος κατηγορεί ανοιχτά τον Πέτρο και την Ελισάβετ για τον θάνατο της Αγγελικής, παρόλο που ο ίδιος έδωσε την «άστοχη» εντολή. Μόλις πεθάνει η Αγγελική, στόχος του Βίκου θα είναι να εκδικηθεί για τον θάνατό της πληρώνοντας τα δύο μικρά παιδιά με το ίδιο νόμισμα.

Αυτός ο αμείλικτος άντρας θα δώσει την εντολή να απαγάγουν την Ελισάβετ . Θα την κλειδώσει σε ένα σκοτεινό κελί και θα τη βασανίσει για το λάθος της να σπρώξει τον Πέτρο εκείνη τη μοιραία μέρα.

Μόλις ο Πέτρος ενημερωθεί για την απαγωγή, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να σώσει την αγαπημένη του. Ο Βίκο θα τους οδηγήσει σε μια σκοτεινή φυλακή , φέρνοντάς τους πιο κοντά. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον πολεμήσουν, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν να κάνουν με έναν τρομερό εχθρό, που δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να πάρει αυτό που θέλει.

Η τελική αναμέτρηση μεταξύ Βίκου και Πέτρου θα είναι εκρηκτική και δεν θα αφήσει περιθώρια για συμβιβασμούς. Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι από αυτή την περιπέτεια;

Μαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΒίκοςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ελισαβετΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδια