ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Λευτέρης μένει άναυδος με όσα βλέπει

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Σαράντος μιλάει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες της, που βρήκε στο λάπτοπ του πατέρα του, ενώ η Αυξεντία κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην ηγουμένη και της λέει τι κρύβει η Παλιόβρυση.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Λευτέρης μένει άναυδος με όσα βλέπει

Ο Βίκος πλησιάζει την Γιάννα και της ζητάει να συνεργαστούν και ο Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά την μητέρα πως εκείνη ευθύνεται για την διάλυση της οικογένειας τους. Ο Λευτέρη μένει άναυδος από όσα βλέπει στην συνάντηση της γυναίκας του με τον Καστρινό και αποκαλύπτει στην Όλγα μία παλιά ιστορία.

Θα μπορέσει ο Σταυρίνος να βοηθήσει τον Πέτρο να ξαναδεί την Ελισάβετ; Ποια θα είναι η αντίδραση του Βίκου όταν θα πληροφορηθεί ότι ο αντίπαλος του έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν μέσα στις επόμενες 24 ώρες; Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και μπαίνει στη ζωή του Θέμη.

Τι ετοιμάζει η Κασσιανή για να υπονομεύσει την ηγουμενία της Φιλαρέτης και πως θα βρεθεί εμπλεκόμενος ο Σαράντος; Που θα καταλήξει ο γάμος του Λευτέρης και της Πολυξένης έπειτα από όσα αντίκρισε εκείνος; Με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει ο Βίκος να ενοχοποιήσει τον Καστρινό; Τι θα σκαρφιστεί ο Θέμης για να αναγκάσει τον γιο του να ξεκολλήσει από την Γερακιανή και πως θα αντιδράσει εκείνος;

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER