ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο εισαγγελέας στο μοναστήρι

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος, η Φιλαρέτη όμως δεν έχει σκοπό να παραδώσει την Ηγουμενία της. Από την άλλη, ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την Ηγουμένη ενώ η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρυσης.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο εισαγγελέας στο μοναστήρι

Με την Αυξεντία στο νοσοκομείο, η Κασσιανή βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της Ηγουμένης. Ο Πέτρος παράλληλα, έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία, βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει.

Λίγο αργότερα, η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου.

Συγχρόνως, η Κασσιανή έχει περάσει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να σταλεί εισαγγελέας στο μοναστήρι για να ερευνήσει την Ηγουμένη Φιλαρέτη. Ο κλοιός για εκείνη στενεύει επικίνδυνα, με την Κασσιανή να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER