ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μπαίνει σφήνα στα σχέδια του Θέμη

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Θέμης Καστρινός δεν έχει καλές σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς του. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα προκαλεί συχνά σοβαρές διαμάχες. Ειδικά η Αγγελική άντεξε χρόνια ο Θέμης να σπαταλά την προσωπική της περιουσία για να εξυπηρετήσει τις φιλοδοξίες του.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μπαίνει σφήνα στα σχέδια του Θέμη

Είναι πλέον αποφασισμένη να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από την επιχείρηση του πατέρα τους. Όσο για τον Πέτρο, δεν θέλει ούτε να ακούσει για τα μαγαζιά του πατέρα του. Επικεντρώνεται στο να ανοίξει το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο.

Ο Θέμης θέλει τον Πέτρο να είναι το δεξί του χέρι και διάδοχος του θρόνου του στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Μέχρι να πειστεί ο Πέτρος να αναλάβει τα καθήκοντά του, αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει ο Παράσχος. Όμως ο Θέμης υποψιάζεται ότι η σύντροφός του σε όλες τις νόμιμες και παράνομες δουλειές του παίζει διπλό παιχνίδι ανάμεσα σε αυτόν και τον Βίκο.

Πάνω εκεί την εμφάνισή του στην Πάτρα κάνει ο Λουκάς. Ο Λουκάς είναι ανιψιός του Καστρινού και επιβουλεύεται τα θέσεις τόσο του Παράσχου, όσο και -μελλοντικά- του Πέτρου. Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του θείου του και να αναδειχτεί με τη σειρά του σε αφεντικό. Το μυστήριο πυκνώνει όταν ο Λουκάς επισκέπτεται τη Γερακιανή και πλησιάζει την Όλγα.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER