Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο κόσμος της Ελισάβετ καταρρέει καθώς επιστρέφει στο μοναστήρι μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο. Ζητάει συγχώρεση και αποφασίζει να φορέσει ξανά την μοναχική της στολή για να ξεκινήσει από την αρχή. Ο Πέτρος αναστατώνεται καθώς παρακολουθεί την Ελισάβετ από μακριά και δεν μπορεί να την πλησιάσει ή να της μιλήσει.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ προσπαθεί να μπει ξανά στον ρυθμό της παλιάς της ζωής, αλλά παλεύει χωρίς τον Πέτρο στο πλευρό της. Της λείπει τρομερά και εύχεται να μπορούσε να είναι μαζί του. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να μείνει στο μοναστήρι και να επανορθώσει τα λάθη της.

Η Αλεξία σκαρφίζεται ένα σχέδιο να έρθει κοντά στην Ελισάβετ στο μοναστήρι και να τη ρωτήσει γιατί εξαφανίστηκε. Ωστόσο, όταν μπαίνει στο δωμάτιο της Ελισάβετ, τη βρίσκει αναίσθητη στο πάτωμα.

Η Αλεξία είναι τρομοκρατημένη και καλεί σε βοήθεια. Όλοι σπεύδουν στο κελί της Ελισάβετ για να προσπαθήσουν να τη ζωντανέψουν, αλλά εκείνη παραμένει αναίσθητη. Ο Γεράσιμος μαθαίνει τα νέα και και σπεύδει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα της.

Η Ελισάβετ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αλεξία και ο Γεράσιμος είναι εκεί για να τη στηρίξουν. Στο μεταξύ, ο Πέτρος αγνοεί την κατάσταση και δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει με την Ελισάβετ. Οι γιατροί ενημερώνουν τους φίλους της Ελισάβετ ότι είναι έγκυος, κάτι που προκαλεί σοκ για όλους. Αυτή η είδηση αλλάζει τα πράγματα και μια νέα περιπέτεια ξεκινά για την Ελισάβετ.

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο megaΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ελισαβετΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδια