ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μαθαίνει την προδοσία του και δίνει εντολή θανάτου

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Θέμης αναμένεται να μάθει για την προδοσία του και να δώσει εντολή για τον θάνατό του, παρόλο που μέσα του δεν το θέλει. Φαίνεται ότι εκτός από την Αγγελική αναμένεται να πεθάνει και ο Παράσχος.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μαθαίνει την προδοσία του και δίνει εντολή θανάτου

Η Αγγελική αναμένεται να πέσει στο έδαφος νεκρή λόγω κακής συνεννόησης.. Η εντολή να σκοτωθεί ο Πέτρος δεν ισχύει πλέον, παρόλο που το άτομο που έστειλε ο Βίκος έχει οπλίσει εναντίον του.

Θλίψη για αυτή την απώλεια θα βιώσει και ο Βίκος, καθώς θα τον επηρεάσει αμέσως ο θάνατος της Αγγελικής. Ολόκληρη η οικογένεια Καστρίνου θα ντυθεί στα μαύρα την ίδια στιγμή που ο Βίκος αναζητά παρηγοριά στο μοναστήρι. Αυτή η απώλεια είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Ο Θέμης θα μάθει ότι ο Παράσχος συνεργάζεται κρυφά με τον Βίκο, με αποτέλεσμα ο Θέμης να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δει τον Παράσχο νεκρό. Χωρίς δισταγμό, θα δώσει την εντολή να τον σκοτώσουν, παρόλο που δεν είναι αυτό που θέλει. Φαίνεται ότι το τέλος της σειράς θα είναι πολύ τραγικό, με πολλούς θανάτους και πολλή θλίψη.

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο megaΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδιαΜαύρο Ρόδο μεγκα