Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Πολυξένη σε άθλια κατάσταση

Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Πολυξένη θα βρεθεί σε άθλια κατάσταση, αφού όλοι θα της γυρίσουν την πλάτη. Πρώτος και καλύτερος ο Θέμης, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του Μega. O Καστρινός πλέον είναι αποφασισμένος να κόψει κάθε συνεργασία μαζί της. Και το κυριότερο κάθε επικοινωνία με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Την πετάει στον δρόμο και η Πολυξένη παθαίνει σοκ.

Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Πολυξένη σε άθλια κατάσταση

Το σοκ της γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όμως, όταν βλέπει και το ίδιο της το παιδί να της γυρνάει την πλάτη. Η Πολυξένη ψάχνει να βρει στέγη και πηγαίνει στην Όλγα, αλλά εκείνη δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση μαζί της. Έτσι, την κλειδώνει έξω από το σπίτι. Εντελώς ξαφνικά, η Πολυξένη αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να στηριχθεί στα δύο άτομα περίμενε (και ήθελε). Ποια είναι η επόμενη λύση, η επόμενη παρηγοριά; Κατεβάζει το κεφάλι και πάει πίσω στη Γερακιανή και συγκεκριμένα στον Λευτέρη.

Ο Λευτέρης είναι πολύ προβληματισμένος όταν τη συναντά ξαφνικά μπροστά του, αλλά την υποδέχεται ξανά στο σπίτι τους. Βλέπει ότι είναι σε άθλια κατάσταση και τη συμπονά γι’ αυτό. Η Πολυξένη δεν σταματά να κλαίει και τον ικετεύει να την αφήσει να μείνει μαζί του. Άλλωστε, δεν της έχει μείνει κανείς, παρά μόνο ο Λευτέρης. Ο τελευταίος την αφήνει να μείνει μαζί του. Μπορεί να της λέει ότι η ζωή του είναι πλέον πολύ καλύτερη χωρίς εκείνη αλλά δεν μπορεί να την αφήσει στον δρόμο.

Η στάση του Λευτέρη κάνει την Πολυξένη να πιστέψει ότι μπορεί να είναι ξανά μαζί του, στο πλευρό του. Αναθαρρεί από τη στάση του, αλλά σύντομα «προσγειώνεται» στην πραγματικότητα. Ο Λευτέρης της ανακοινώνει πως δεν θα μείνει στο σπίτι, αλλά στην αποθήκη. Στην αποθήκη που την είχε φτιάξει για να μείνει η Ελισάβετ. «Άλλωστε, την είχες κάνει.. παλατάκι για την κόρη μου. Θυμάσαι;», της λέει και την στέλνει εκεί. Νέο σοκ για την Πολυξένη, αλλά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Παίρνει τη βαλίτσα της και πηγαίνει σιωπηλή στην αποθήκη.

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER