ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η ώρα του ξεκαθαρίσματος για Θέμη και Πολυξένη!

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Όλοι έχουν καταλάβει από την πρώτη στιγμή πως η Πολυξένη κρύβει μυστικά από την οικογένειά της και κυρίως από τον Λευτέρη. Η μητέρα της Όλγας και μητριά της Ελισάβετ είναι προφανές πως δεν τρέφει ιδιαίτερα τρυφερά αισθήματα για τον άνδρα με τον οποίο ορκίστηκε να μοιράζεται τη ζωή της.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η ώρα του ξεκαθαρίσματος για Θέμη και Πολυξένη!

Η Πολυξένη όπως μαθαίνουμε, πριν βρεθεί στη Γερακιανή και παντρευτεί τον Λευτέρη, ήταν τραγουδίστρια σε μαγαζί του Θέμη. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά και η σχέση τους, όπως γίνεται σύντομα αντιληπτό, δεν είναι αμιγώς επαγγελματική. Αυτό οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα πως η Όλγα ενδεχομένως είναι κόρη του Θέμη και γι’ αυτό η μητέρα της θέλει με κάθε θυσία να τους απομακρύνει.

Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Η Πολυξένη, την είδαμε έως τώρα να εκφράζεται αρνητικά για τον Πέτρο στην κόρη της. Για να αποτρέψει τις «συμφορές» που την απειλούν, η Πολυξένη εφευρίσκει κάποια δικαιολογία για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Σκοπός της -το καταλαβαίνουμε όλοι- είναι να πάει στην Πάτρα για να επισκεφτεί τον Θέμη με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ανάμεσα στα «χαρτιά» που κρύβει στο μανίκι της είναι η συνάντηση της με την Αγγελική στη Γερακιανή. Χωρίς η άλλη γυναίκα να το γνωρίζει, την παρακολούθησε και γνωρίζει τον δεσμό της με τον Βίκο.

Τι θα ζητήσει η Πολυξένη από τον Θέμη είναι το ζήτημα που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια. Το πρώτο που θα απαιτήσει θα είναι να «μαζέψει» τον Πέτρο από τη Γερακιανή; Το δεύτερο ποιο θα είναι άραγε;

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER