ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η φωτογραφία που δημιουργεί υποψίες

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Ο Πέτρος έμεινε για λίγο με τον Γιώργο και τον Σταυρινό προσπαθώντας να τους βοηθήσει στα σχέδιά τους. Ήταν μεγάλη βοήθεια και έμαθε πολλά από αυτό.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η φωτογραφία που δημιουργεί υποψίες

Η Ελισάβετ ζητά συγγνώμη από την Ηγουμένη που την έφερε σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος και ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε. Ζητά από την Ηγουμένη συγχώρεση και ελπίζει ότι μπορεί να κάνει μια νέα αρχή από αυτό το σημείο και μετά.

Ο Θέμης ανησυχεί για το τι μπορεί να είχε συμβεί στη γυναίκα του και θέλει να μάθει τι έγινε. Ο Παράσχος, η Αγγελική και ο Θέμης παίζουν παιχνίδι διπλού ταμπλό. Η Αλεξία είναι στενοχωρημένη με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι συμβαίνει με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μανώλης και η Ευτυχία ανησυχούν πολύ για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να την προστατέψουν.

Ο Λευτέρης αφιερώνει πολύ χρόνο στην προετοιμασία της διαθήκης του. Φροντίζει ώστε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία να μοιράζονται σωστά. Φροντίζει επίσης ότι οι επιθυμίες του περιλαμβάνονται στο έγγραφο, ώστε όλοι να γνωρίζουν ακριβώς τι θέλει για αυτούς. Η Πολυξένη δεν είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη των πραγμάτων. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που φαίνεται να υποδηλώνει ότι η γυναίκα του τον απατά. Αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω, και σύντομα ανακαλύπτει ότι η φωτογραφία είναι από ένα πρόσφατο γεγονός στο οποίο συμμετείχαν μαζί.

Αρχίζει να αμφιβάλλει αν η γυναίκα του είναι πραγματικά πιστή σε αυτόν ή όχι, και αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER