ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Αλεξία διαβάζει το γράμμα και καταρρέει

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: H Αλεξία πέφτει πάνω σε ένα γράμμα. Η Αγγελική, πριν πεθάνει, είχε γράψει ένα σημείωμα για την κόρη της, εξηγώντας όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Βίκο και για τα συναισθήματά της για εκείνον.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Αλεξία διαβάζει το γράμμα και καταρρέει

Μία συνάντηση – βόμβα θα έχουν ο Βίκος και η Αλεξία, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μετά τον θάνατο της Αγγελικής, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για την οικογένεια Καστρινού. Η Αλεξία θα βουτηχτεί στο πένθος και η μόνη της παρηγοριά θα είναι η φωτογραφία της μητέρας της..

Η Αλεξία, διαβάζοντάς το, καταρρέει. Αντικρίζει κατάματα την αλήθεια και συνειδητοποιεί πως η μητέρα της, πράγματι είχε βρεθεί σε τεράστιο αδιέξοδο με τον σύζυγό της. Μέσα της ξέρει ότι πρέπει να παραδώσει αυτό το γράμμα, για αυτό και τηλεφωνεί στον Βίκο.

Οταν η Αλεξία αντικρίζει τον Βίκο στο ραντεβού που έχουν δώσει, δειλιάζει στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Δεν είναι έτοιμη να του δώσει αυτό το γράμμα. Το μόνο που θέλει, είναι να τον δει να υποφέρει και τίποτα άλλο!

Έτσι, αγνοεί τα όσα έχει γράψει η μητέρα της και τον αφήνει να βασανίζεται στην ανάμνησή της. Ο Βίκος βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και τρέχει να ζητήσει βοήθεια από την Κύρα, όμως η πόρτα της παραμένει κλειστή..

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο megaΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδια