ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της – Χωρίζει τον Βίκο

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η ψυχική υγεία της Αγγελικής, όπως έχουμε δει από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, κάθε άλλο παρά καλά είναι.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της – Χωρίζει τον Βίκο

Το ναυάγιο του γάμου της με τον Θέμη, που παρά τις βαριές κουβέντες που ανταλλάσσουν συνεχίζει βαθιά μέσα της να τον αγαπάει, αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί με την παράνομη σχέση της με τον Βίκο, την έχουν οδηγήσει στο να στέκεται κάθε μέρα πίνοντας αλκοόλ και ηρεμιστικά χάπια.

Κάτι που όλοι το έχουν αντιληφθεί, ακόμα και τα παιδιά της, αλλά η ίδια δείχνει να είναι έρμαιο της κατάστασης αυτής. Μέσα σε όλα ήρθε να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Πέτρος έχει μάθει ποιος είναι ο κρυφός εραστής της και την κατηγορεί ανοιχτά και ευθέως για την κατάρρευση της οικογένειάς τους.

Τα λόγια του Πέτρου την κάνουν να νιώθει τύψεις που έχει μεταφέρει τα δικά της προβλήματα και στα παιδιά της. Αυτή η σκέψη είναι κάτι που την ταρακουνάει και με τη φυγή και των δύο παιδιών της στη Γερακιανή -ο μεν Πέτρος για την Ελισάβετ και η Αλεξία για να είναι μακριά από τις εντάσεις στο σπίτι-, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά: Τα παιδιά της. Ετσι χωρίζει τον Βίκο, αφήνοντάς τον σύξυλο με την απόφασή της.

Η Αγγελική πάει κι εκείνη στη Γερακιανή να βρει τα παιδιά της και επισκέπτεται το μοναστήρι, όπου έχει μια συνάντηση με την ηγουμένη.

Η Αγγελική ανοίγει την καρδιά της στην ηγουμένη και της εξομολογείται τα πάντα, ενώ αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα κατάσταση που δεν περίμενε, ενώ παράλληλα είναι αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο megaΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδια