ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Αυτός είναι ο νεκρός άντρας! Χαμός στην Γερακιανή

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Όπως θυμόμαστε όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς, η Αγγελική μαζί με την Αλεξία έχουν καταφύγει στο χωριό μετά και από την έκρηξη στο μαγαζί του Θέμη. Σκοπός της Αλεξίας είναι να «ξεμοναχιάσει» τη μητέρα της για να της αλλάξει γνώμη για το διαζύγιο και παράλληλα να επισκεφτεί τη Ελισάβετ. Σκοπός της Αγγελικής είναι να απομακρυνθεί όσο γίνεται περισσότερο από το οικογενειακό σπίτι και να αποφύγει οποιαδήποτε εμπλοκή στα σχέδια του Θέμη.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Αυτός είναι ο νεκρός άντρας! Χαμός στην Γερακιανή

Αγγελική και Αλεξία είναι σαφές από την αρχή ότι δεν συμφωνούν στον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα. Η σύζυγος του Θέμη σύντομα αρχίζει να αμφισβητεί την ορθότητα της επιλογής της να αποκλειστεί σε ένα τόσο μικρό μέρος μαζί με την κόρη της. Αυτό που της λείπει περισσότερο είναι ο Βίκος με τον οποίο η σχέση της, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι απλά ένα παροδικό καπρίτσιο αλλά κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Έτσι, όταν το τηλέφωνό της χτυπά και ο Βίκος την ενημερώνει ότι είναι καθ’ οδόν για να την συναντήσει, η ανακούφισή της δεν κρύβεται. Ο Βίκος θα φτάσει στο χωριό για να βρει την Αγγελική. Όμως, για κακή της τύχη, στον δρόμο του θα βρεθεί η Γιάννα. Ειδοποιεί τον Ζαμάφτα ο οποίος καταφτάνει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή του. Η ανακάλυψη του νεκρού σώματος του Ζαμάφτα μετά από μέρες θα είναι ένα σοκ για την μικρή κοινωνία.

Όμως, η Γιάννα δεν είναι η μόνη απρόβλεπτη συνάντηση του Βίκου στο χωριό. Το δεύτερο πρόσωπο που θα συναντήσει θα είναι ο Πέτρος, ο οποίος θα ζητήσει εξηγήσεις από τον ορκισμένο εχθρό του πατέρα του για τη σχέση του με την Αγγελική.

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΜαύρο ΡόδοΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER