ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Αρπάξει το όπλο και θέλει να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Η αγαπημένη σειρά του Mega, επιστρέφει με νέα επεισόδια και η Βίκος βγαίνει εκτός ελέγχου και απειλεί τον Θέμη με όπλο. Η Αγγελική πέφτει νεκρή από το όπλο του Βίκου, με το οποίο είχε πάει να σκοτώσει τον Πέτρο.

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Αρπάξει το όπλο και θέλει να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα

Αυτό το λάθος θα κοστίσει σε όλους τους πρωταγωνιστές και ένα μαύρο πέπλο πέφτει πάνω από την οικογένεια Καστρινού. Ο Βίκος είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος της Αγγελικής, της γυναίκας για την οποία θα άλλαζε όλη του τη ζωή.

Δεν μπορεί να το πιστέψει και στο άκουσμα της είδησης αρχίζει να πίνει υπερβολικά. Στο μυαλό της Βίκου, ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Θέμης και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει και να αποδώσει δικαιοσύνη για την Αγγελική.

Μεθυσμένος, θα αρπάξει ένα όπλο και θα θέλει να να αυτοκτονήσει.. Μέσα στην απελπισία του ο Βίκος θέλει να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια του τον Θέμη, που τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της Αγγελικής.

Ωστόσο, ο Παράσκος θα παρέμβει και θα αποτρέψει τα χειρότερα. Μετά από αυτό το περιστατικό με τη Βίκο, ο Θέμης θα σοβαρευτεί και θα κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής.

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο megaΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILERΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΒίκοςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ εξελίξειςΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ επεισόδια