Μαύρο Ρόδο mega: Μπλεγμένος με τον υπόκοσμο ο Γιάννης Κουκουράκης

Μαύρο Ρόδο mega: Μία συνάντηση κορυφής αναμένεται να προκαλέσει συναισθήματα χαράς και νοσταλγίας στους τηλεθεατές. Πατέρας και γιος συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά, όμως, μακριά από το Διαφάνι. Ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης έρχονται στο Μαύρο Ρόδο, σε ρόλους εκρηκτικούς, ο Λεωνίδας Κακούρης θα υποδυθεί τον πατέρα του νεαρού πρωταγωνιστή που θα ερωτευτεί την μοναχή Ελισάβετ. Ο ισχυρός αυτός άντρας είναι μπλεγμένος με τη νύχτα, καθώς κρατά τα ηνία μαγαζιών διασκέδασης. Μια σχέση φωτιά θα παρακολουθήσουμε στο ξεκίνημα της σειράς. Ο Γιάννης Κουκουράκης, μεταμορφώνεται για τις ανάγκες του Μαύρου Ρόδου σε έναν άνθρωπο της νύχτας που είναι μπλεγμένος ερωτικά με μια παντρεμένη γυναίκα την οποία υποδύεται η Ηλέκτρα Νικολούζου που στη συγκεκριμένη σειρά υποδύεται τη σύζυγο του Λεωνίδα Κακούρη.

Μαύρο Ρόδο mega: Μπλεγμένος με τον υπόκοσμο ο Γιάννης Κουκουράκης

Μπλεγμένος με τον υπόκοσμο θα είναι και ο Γιάννης Κουκουράκης. Θα υποδυθεί έναν αδίστακτο επιχειρηματία – μαφιόζο, ο οποίος θα έχει αρκετά μπλεξίματα με το νόμο. Μάλιστα, ο Γιάννης Κακούρης θα έρθει πολλές φορές σε ρήξη με τον Λεωνίδα Κακούρη, μεταφέροντάς μας ξανά στο Σεβαστέικο! Η νύχτα θα ενώσει τους δύο ισχυρούς άντρες, με την κόντρα αυτή να κόβει την ανάσα.

Κακούρης και Κουκουράκης όπως θα δούμε στη πορεία της σειράς θα συγκρουστούν άγρια για όσα τους χωρίζουν. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Μαύρο Ρόδο να αρχίσει να προβάλλεται στο Mega περί τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, αμέσως μετά τη «Γη της Ελιάς». Στη νέα αυτή φιλόδοξη σειρά παίζουν οι ηθοποιοί: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

megaΜαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο mega