Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78, 79, 80, 81, 82, 83

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78, 79, 80, 81, 82, 83 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78, 79, 80, 81, 82, 83

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78

Η Ελισάβετ θα μιλήσει στον Πέτρο για το ΔιάκοΣάββα ενώ η συμμαχία Καστρινού Πολυξένης διαλύεται. Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το θαύμα του αδερφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρινός γίνεται έξαλλος. Η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από την μονή και βρήκε κάποια στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της ο Λευτέρης ,μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια για το τι έγινε το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 79

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Οι δυο αντίζηλοι θα έρθουν αντιμέτωποι και θα συγκρουστούν άγρια. Στο μεταξύ ο Πέτρος ακούει κατά λάθος το Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για το θάνατο του Διακοσάββα. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει που βρήκαν τα στοιχεία εναντίον της οι Δημακούληδες. Η Φιλαρέτη συναντά τη Στέλλα Χρονά (Όλγα Τσαρσιταλίδη) με την ελπίδα να μάθει επιτέλους που βρίσκεται το παιδί της. Ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά όμως η Γιάννα τους βλέπει και πληγώνεται. Η Πολυξένη δε βλέπει φως με το Θέμη και έτσι ρίχνει τον εγωισμό της και ζητάει από το Λευτέρη να την δεχτεί πίσω σπίτι. Εκείνος όμως την βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 80

Ο Βίκος έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξία για τις πληροφορίες στην Ζαμάνου. Παρόλα αυτά και οι δυο το βρίσκουν όλο και πιο δύσκολο να αντισταθούν στην μεταξύ τους έλξη. Ο Βίκος έκανε τα πάντα για να κρατηθεί μακριά από την κόρη της Αγγελικής όμως δεν τα κατάφερε. Σύντομα η Αλεξία θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο δωμάτιο του τα συναισθήματά τους παρασύρουν και περνούν μια νύχτα πάθους. Και οι δυο νιώθουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ με την Αλεξία να μη λογαριάζει πλέον ούτε καν την αντίδραση του πατέρα της. Ο Θέμης απ’ την άλλη αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να ανακαλύψει αν η κόρη του συναντιέται με τον Βίκο. Σύντομα η Αλεξία ενημερώνεται απ’ τη γιαγιά της ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία πως ο Βίκος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την δολοφονία της μητέρας της. Την ίδια στιγμή η Φιλαρέτη μαθαίνει που πήγαιναν τα χρήματα που έδινε για την ανατροφή του παιδιού της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 81

Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά όσων αφορά την Θάλεια και απαιτεί να μάθει ποια είναι στην πραγματικότητα η μυστηριώδης κοπέλα. Ο Λουκάς βάζουν να χακάρουν την SIM της Θάλειας για να βρει στοιχεία. Εκείνη οργισμένη τον ρωτάει αν έκλεψε την SIM από το κινητό της. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από την νεαρή αστυνομικό και ο Λουκάς θα την φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Θάλεια στρυμωγμένη αναγκάζεται να του αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Κάποιος προτείνει στο Θέμη να σκοτώσει τον Βίκο τάζοντας του μάλιστα χρήματα κι άλλα ανταλλάγματα. Η Πολυξένη συναντά τον μητροπολίτη και τον πιέζει για το διαγωνισμό κρατώντας έναν άσσο στο μανίκι της τον οποίο τον αποκαλύπτει, την φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κάνει πια διαφορετικά. Πρέπει να ακυρώσει το διαγωνισμό. Μία πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 82

Ο Πέτρος ετοιμάζει μια έκπληξη στην Ελισάβετ. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος την επισκέπτεται και της αποκαλύπτει το παρελθόν του Πέτρου με την Νατάσσα. Αυτό θα φέρει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και η Ελισάβετ θα ζηλέψει παράφορα την σχέση του Πέτρου και την τραγουδίστρια. Ο Γεράσιμος πάντως είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα μέχρι να καταφέρει να τους απομακρύνει οριστικά. Καραδοκεί έξω απ’ το σπίτι της Ελισάβετ και αρχίζει να γίνεται απειλητικός. Σύντομα η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση και εκμυστηρεύεται στον Πέτρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Διακοσάββα. Η Στέλλα Χρονά εξαφανίζεται και η Φιλαρέτη απελπίζεται και χάνει ξανά κάθε ελπίδα για την ανεύρεση του γιου τους.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 83

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 84, 85, 86, 87, 88, 89

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 79Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 80Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 81Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 82Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 83